Hallat ry

Etusivu » Opiskelu » Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto

Tampereen YliopistoYhteiskunnallisesti vaikuttava sivistysyhteisö, joka kouluttaa maailmaa ymmärtäviä maailman muuttajia.

Tampereen yliopiston profiilissa korostuvat yhteiskunnan ja terveyden tutkimus ja opetus sekä monitieteisyys. Tutkimustoiminnassaan yliopisto haluaa tarttua tärkeisiin ja ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin ilmiöihin. Kriittisellä tiedolla ja koulutuksella yliopisto auttaa ihmisiä ja yhteiskuntaa parantamaan sivistyksellistä, terveydellistä, sosiaalista ja taloudellista hyvinvointia.

Yliopiston tärkeimmät arvot ovat akateeminen vapaus, luovuus, tasavertaiset mahdollisuudet oppia, tietää, osallistua ja vaikuttaa sekä yhteisöllinen vastuu.

Suomen suosituin yliopisto

Yliopiston kotikaupunki Tampere on Suomen kolmanneksi suurin kaupunki ja laajasta koulutustarjonnastaan johtuen myös ehkä kenties paras opiskelijakaupunki! Joka kuudes tamperelainen on opiskelija, mikä takaa jatkuvan menon hoodeilla!

Tampereen yliopisto on yhteiskunnallisen vaikuttavuuden lisäksi myös Suomen suosituin. Yliopistoon hakee vuosittain yli kymmenen tuhatta nuorta, joista kymmenesosa saa opiskelupaikan. Tampereen yliopistossa on noin 15 000 tutkinto-opiskelijaa. Joka vuosi yliopistosta valmistuu yli tuhat maisteria ja yli sata tohtoria.

Tampereen yliopiston vahvuus on monialaisuus ja erityisesti yhteiskunnan ja terveyden tutkimus sekä opetus

Tampereen yliopisto kouluttaa maistereita, lisensiaatteja ja tohtoreita, jotka sijoittuvat yksityisen ja  julkisen sektorin asiantuntija-, suunnittelu-, tutkimus-, hallinto-, viestintä- ja johtotehtäviin. Tampereen yliopistosta valmistuu myös mm. lääkäreitä, opettajia, toimittajia, sosiaalityöntekijöitä, psykologeja, kielenkääntäjiä sekä näyttelijöitä.

Tampereen yliopistosta valmistuvat työllistyvät hyvin.

Tampereen yliopisto tarjoaa myös nykyaikaisen ja viihtyisän oppimisympäristön. Tilat ovat laajat ja viimeisen päälle hyvässä kunnossa ja mikä parasta, yliopisto sijaitsee Tampereen ytimessä mahtavien liikenneyhteyksien läheisyydessä!

Tule tänne, täällä on hyvä fiilis!Tampereen yliopisto