Hallat ry

Ajankohtaista

HALLOJEN APPROLIPUNMYYNTI 2017 KÄYNNISTYY TIISTAINA 19.9. KLO 14!

Vain Hallojen jäsenille tarkoitetut Hämeenkadun appron liput tulevat jakoon TIISTAINA 19.9. klo 14.00 alkaen. Hallojen approlippukiintiössä on jaossa yhteensä 60 lippua (50 lippua Ilonaan, esiintyjänä Teflon Brothers sekä 10 lippua Roskaan, esiintyjänä Töölön Ketterä), joita on varattavissa 2 kpl/HALLOJEN JÄSEN. Lipun hinta on 15 euroa/kappale. Lippu oikeuttaa paitsi osallistumaan maan suurimpaan opiskelijatapahtumaan, myös sisäänpääsyyn loppubileisiin Ilonaan tai Roskaan!

Himoitsetko approlippua muttet ole Hallojen jäsen? Ei hätää, jäseneksi voit liittyä nettisivuillamme, osoitteessa https://hallat.fi/tietoja/jaseneksi/ täyttämällä lomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun (10 euroa) ohjeiden mukaan.

Mikäli haluat lippusi approon parhaassa seurassa ja parhailla paikoilla, toimi seuraavasti:
1. Katso, että tietokoneen kello osoittaa TIISTAINA19.9. vähintään klo 14.00 (Suomen aikaa) Tarkasta, että kellosi on oikeassa ajassa, varaslähtöjä ei huomioida !
2. Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen tauriainen.jesse.j@student.uta.fi . Viestin sisällöksi laita kutakuinkin seuraavaa: Otsikkoon: Approlippuvaraus. Viestikenttään jotakuinkin näin: Haluan varata lipun, (1 vai 2 kappaletta ja kumpaan jatkopaikkaan) approon hallakiintiöstä. Terveisin oma nimi ja puhelinnumero.
3. Odottele vastaussähköpostiviestiä. Kaikille 60 ensimmäiselle lipun varanneelle lähetetään viimeistään keskiviikkona vastausviesti, jossa vahvistetaan varaus.
Liput jaetaan siis varaamisjärjestyksessä, eli nopeus voittaa. Huom! Varaslähdöstä sakotetaan erittäin rankalla tavalla.

Lipun maksuohjeet laitetaan kaikille lipun varaamaan onnistuneille paluupostissa. Approlippunsa saa lunastaa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana Hallojen toimistolta (Pinni A:n alakerrassa Staabin toimiston vierestä). Lippua noudettaessa tarkastetaan sekä Hallojen jäsenyys että lipun maksun suoritus. Lisätietoa tapahtumasta

http://www.hameenkadunappro.fi/

Hallat ja Fiskus exculla: BDO

Syksy ja syksyn tapahtumat ovat pyörähtäneet vauhdilla käyntiin ja nyt on taas aika excuilla!

Hallat ja Fiskus järjestävät yhdessä vierailun BDO:n Tampereen toimipisteeseen keskiviikkona 27.9. klo 14:30.

Excursiolla meille on luvattu kertoa ainakin BDO:sta yhtiönä, tilintarkastajan työstä yleensä ja julkissektorilla sekä tietenkin työskentelymahdollisuuksista BDO –konsernissa. Voit tutustua vierailukohteeseemme jo etukäteen BDO:n kotisivuilla: www.bdo.fi

Vierailulla tarjotaan pientä suupalaa.

Ilmoittautuminen excursiolle alkaa maanantaina 11.9.2017 klo 12:00. Ilmoittautumislomake on jo avoinna, mutta varaslähtijöitä ei huomioida, joten ilmoittauduthan mukaan vasta maanantaina 11.9. klo 12 alkaen. Vierailulle mukaan mahtuu 20 osallistujaa.

Ilmoittautumislomakkeelle: https://docs.google.com/forms/d/1M1naswrz9HI7y2HrzpAroVAMfpWzd7rW0MV8CMAxjhc/viewform?edit_requested=true

 

Lisätietoja excusta antavat Carita Isomäki ja Saara Asikainen.

 

MITÄ: Hallojen ja Fiskuksen excursio BDO:n Tampereen toimipisteeseen
MISSÄ: Lapintie 6, 33100 Tampere
MILLOIN: Keskiviikkona 27.9. klo 14:30, tapaamme oven edessä ennen vierailun alkua
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittautuminen Google Docs –lomakkeen kautta alkaen maanantaina 11.9.2017 klo 12. Mukaan mahtuu 20 osallistujaa.

 

Tapahtuman Facebook sivut: https://www.facebook.com/events/

Hallojen Golfekskursio Nokian River Golfille 20.9.!

Hallojen opiskelijoille ja alumneille tarjoutuu loistava mahdollisuus perehtyä golfin saloihin matalalla kynnyksellä rennon, hauskan ja edullisen golfekskursion merkeissä! Golfekskursiolla tutustutaan lajiin Nokian River Golfilla kauniissa ja luonnonläheisissä puitteissa ammattimaisen PGA Pro -golfopettajan johdolla. Noin parituntisen perehdytyksen jälkeen pidetään osallistujien välinen leikkimielinen puttauskilpailu. Ekskursiolle ovat tervetulleita kaikki pelitaidoista tai aiemmasta kokemuksesta riippumatta! Omia pelivälineitä ei tarvita.

Nokian River Golfille pääsee liikkumaan Tampereelta helpoiten henkilöautolla, minkä vuoksi tarvitsisimmekin maksimissaan neljä autoilevaa osallistujaa. Mikäli olet tulossa mukaan ja sinulla on käytettävissäsi auto, ilmoitathan asiasta ilmoittautumislomakkeessa. Jos toimit autonkuljettajana, ekskursio on sinulle maksuton. Matkaan lähdetään Tampere-talon edustalta klo 16.15.

Ilmoittaudu tapahtumaan helposti maanantaihin 18.9.2017 mennessä tällä lomakkeella: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQbtDgrwtYWdoMf1xWd1J_IQWi30SBd3cCqsea_jylVgH0LA/viewform?usp=sf_link.

Ekskursiolle mahtuu 20 ensiksi ilmoittautunutta. Huomaathan että ilmoittautuminen on sitova.

Golfekskursion osallistumismaksu on 10€, mikä tulee maksaa Hallojen tilille IBAN FI75 4503 0010 0216 02 tiistaihin 19.9.2017 mennessä. HUOM! Maksaessasi käytä ehdottomasti viitenumeroa 152. Mikäli voit toimia autonkuljettajana, osallistuminen on siis sinulle maksutonta.

Tervetuloa mukaan!
_ _ _
Mitä: Hallojen golfekskursio Nokialle!
Missä: Nokian River Golfilla osoitteessa Alastalontie 33, 37120 Nokia
Milloin: Keskiviikkona 20.9.2017 noin klo 17-19
Mitä maksaa: Golfekskursion osallistumismaksu on 10€, mutta mikäli pystyt toimimaan kuljettajana, osallistuminen on sinulle maksutonta.
Muuta: Aiempaa kokemusta lajista tai omia pelivälineitä ei tarvita. Ohjelma pidetään ulkona, joten varauduthan säänmukaisella vaatetuksella.

Osallistu tapahtumaan Facebookissa:  https://www.facebook.com/events/1893694044281652/?fref=ts

Hallojen elonkorjuujuhlat 19.8.

Hallojen perinteikkäät kesäiltamat on täällä taas!
Tänä vuonna tapahtuma järjestetään elonkorjuujuhlien muodossa lauantaina 19.8. Saavu sinäkin mukaan Koskipuistoon viettämään kaunista elokuista iltaa yhdessä Hallojen kanssa sekä vaihtamaan kesäkuulumisia ja valmistautumaan yhdessä alkavaan lukuvuoteen!

Elonkorjuujuhliin on suotavaa ottaa OPM eli oma pullo mukaan. Hallitukselta saattaa mukana olla jotain pientä naposteltavaa, mutta omat piknikeväät ovat myös suositeltavia.
Tervetuloa mukaan!
Lisätietoa tapahtuman Facebook sivuilta:

Kunnallistieteen yhdistys esittää: Jatko-opiskelijasta asiantuntijaksi -seminaari!

Kiinnostavatko jatko-opinnot? Oletko joskus edes harkinnut jatko-opintoja? Jos vastasit myöntävästi, kesäkuussa on tarjolla ohjelmaa juuri sinulle!

Kunnallistieteen yhdistys järjestää perjantaina 16.6.2017 Tampereen yliopistolla klo 12-16 Kuntatutkijain seminaarin aiheesta Jatko-opiskelijasta asiantuntijaksi. Seminaari on suunnattu kaikille jatko-opinnoista kiinnostuneille, jatko-opiskelijoille sekä jatko-opintonsa päättäneille. Tilaisuuden juontajana toimii iki-ihana Jenni Airaksinen.

SEMINAARIN OHJELMA:

12.00 Tilaisuuden avaus, Lotta-Maria Sinervo, Kunnallistieteen yhdistyksen puheenjohtaja

12.05 Ryhmät ja verkostot asiantuntijuuden rakentamisessa, yliopistonlehtori Jenni Airaksinen

12.30 Asiantuntijana mediassa, professori Pekka Isotalus

13.15 Tietoisku: Miten yliopisto voi auttaa asiantuntijuudesta viestimisessä? Yliopisto-opettaja Paula Rossi

13.30 Asiantuntijana sosiaalisessa mediassa, digimarkkinoinnin lehtori Miina Makkonen

14.15 Kahvitauko

14.30 Työryhmätyöskentelyä oman asiantuntijuuden rakentamisessa

15.15 Työryhmätyöskentelyn koonti

16.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu seminaariin kätevästi tällä lomakkeella. Nyt kaikki rohkeasti osallistumaan tähän mielenkiintoiseen seminaariin, tervetuloa mukaan!

Tule opiskelija-avustajaksi Kuntamarkkinoille 12.-14.9.2017!

Kuntamarkkinat 2016 yleiskuvia

Huomio sinä ahkera Halla! Tarjolla hauskaa tekemistä JUURI SINULLE!

Jokasyksyiset Kuntamarkkinat kummittelevat jo uhkaavasti edessäpäin, ja Hallat etsiikin jälleen innokkaita talkoolaisia opiskelija-avustajiksi tähän kunta-alan megatapahtumaan! Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 13.-14.9. (keskiviikko ja torstai) tuttuun tapaan Helsingin Kuntatalolla. Kohti Kuntataloa lähdetään jo tiistaina 12.9., jolloin opiskelija-avustajille pidetään kiva perehdyttämistilaisuus.

Opiskelija-avustajille tarjotaan ilmaiseksi bussikyyditykset, majoitus sekä ruokailut tapahtumassa, minkä lisäksi he pääsevät talkoilun puitteissa tutustumaan Kuntamarkkinoiden ohjelmaan. Sitovat ilmoittautumiset opiskelija-avustajaksi kätevästi tällä lomakkeella!

Tervetuloa nauttimaan kuntamarkkinahumusta iloisessa hallaseurassa – tämä reissu jää takuulla mieleesi!

Excursio Tampereen kaupunkiseutuun

Hallat excuilee jälleen!

Tällä kertaa käymme tutustumassa Tampereen kaupunkiseutuun. Tampereen kaupunkiseutu on kuntayhtymä, jonka muodostavat Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Vesilahti sekä Ylöjärvi. Sen tehtävänä on rakentaa seutuyhteistyötä muun muassa kehityshankkeiden sekä seudullisten ratkaisujen muodossa.
Tiedossa on erittäin kiinnostava ja kattava paketti Tampereen kaupunkiseudun toiminnasta. Puhujia on useita ja pääsemme myös kuulemaan heidän urapoluistaan. Puhujiksi ovat lupautuneet muun muassa Tampereen kaupunkiseudun seutujohtaja, kehittämispäällikkö, erikoissuunnittelija sekä liikennejärjestelmäinsinööri.
Excursio järjestetään keskiviikkona 5.4. kello 13:30 alkaen. Tampereen kaupunkiseudun seututoimisto toimii osoitteessa Kelloportinkatu 1 C (Käynti 1 B –rapusta). Kokoonnumme 1 B rapun edessä kello 13:20 ja siirrymme toimistolle yhdessä porukalla. Olethan hyvissä ajoin paikalla!


Tervetuloa mukaan!


Tapahtuman facebook-sivuilta lisää tietoa: 

https://www.facebook.com/events/1250724455003762/

Kuntavaalit lähestyvät – valmistaudu!

Kuntavaalit

Koska Hallat on kerran kunnallistieteiden opiskelijoiden ainejärjestö, emme voi olla huomioimatta tulevia kuntavaaleja. Kuntavaalien kunniaksi kokoamme nettisivuillemme listan vaaleissa ehdolla olevista Halla-taustaisista ehdokkaista, mainostamme Tamyn järjestämää kuntavaalipaneelia sekä järjestämme Hallojen kunnallisklubin Kuntavaalispesiaalin. Tsekkaa alla olevat infot ja tule mukaan!

Lista Halla-taustaisista kuntavaaliehdokkaista

Ainejärjestömme piirissä toimii useita yhteiskunnallisesti aktiivisia henkilöitä, jotka ovat ehdolla tulevissa vaaleissa. Haluamme tuoda esille kyseiset Halla-taustaiset ehdokkaat koostamalla heistä listan nettisivuillemme. Jos siis olet ehdolla kuntavaaleissa ja haluat ilmaista asian meille muillekin, lähetä maanantaihin 27.3.2017 mennessä osoitteeseen sieppi.maija.k@student.uta.fi sähköposti, jossa kerrot nimesi, kunnan jossa olet ehdolla, puolueesi sekä linkin nettisivullesi/fb-sivullesi/twitter-tiliisi jossa halukkaat voivat tutustua ajatuksiisi.
HUOM! Hallat on poliittisesti ja ehdokkaiden linjauksiin sitoutumaton ainejärjestö. Lista koostetaan ainoastaan meille tietonsa toimittaneista Halla-taustaisista ehdokkaista.

Tamyn kuntavaalipaneeli 23.3.2o17

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamy järjestää kuntavaalipaneelin Tampereen yliopiston Linna-rakennuksessa ensi torstaina 23.3.2017 alkaen klo 16. Tule mukaan kuulemaan, miten eri puolueiden ja listojen ehdokkaat huomioivat opiskelijat ja nuoret. Osallistu keskusteluun Tampereen tulevaisuudesta! Tarjolla myös teemaan sopivaa naposteltavaa. Tapahtuman FB-event: https://www.facebook.com/events/1873790599565000/

Hallojen Kunnallisklubi – Kuntavaalispesiaali!

Kuntavaalit ovat kohta jo ovella, etkä vieläkään tiedä millaista ehdokasta haluat äänestää? Ovatko vaalit ja vaalien keskusteluaiheet jääneet muuten hämäräksi? Mitä kunnan tehtävät edes tulevaisuudessa ovat? Helpottaaksemme urakkaasi Hallat ry järjestää ensi viikon tiistaina 28.3.2017 Kunnalliskubin Kuntavaalispesiaalin! Puhujana toimii tällä kertaa huikea Jenni Airaksinen! Tapahtuman FB-event: https://www.facebook.com/events/263882060735668/?notif_t=plan_user_associated&notif_id=1490027943230382.

Kuntavaalit 9.4.2017

…ja ei sitten muuta kuin äänestämään! Kuntavaalit toimitetaan 9.4.2017 Ennakkoäänestysaika on Suomessa 29.3.-4.4. ja ulkomailla 29.3.-1.4. Lisätietoa vaaleista löydät täältä: http://www.kuntavaalit.fi/fi/etusivu.

Sinulla on ääni – käytä sitä!

Kutsu Hallat ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen perjantaina 24.3.2017 klo 18

1911973_790998357594526_1097872579_n

Tervetuloa Tampereen yliopiston kunnallistieteiden opiskelijat – Hallat ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen perjantaina 24.3.2017 klo 18 Tamyn kokoustilaan (Yliopistonkatu 60 A, 2. krs). Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 17 § mukaiset asiat. Kevätkokouksen esityslistan löydätte tästä (Liite 2 tuloslaskelma ja tase). Kokouksessa on kahvitarjoilu ja kokoustilaan esteetön pääsy.

17 § Kevätkokous
Helmi-maaliskuussa pidettävän kevätkokouksen tehtävänä on
1) käsitellä ja vahvistaa edellisen vuoden toimintakertomus;
2) vahvistaa edellisen tilikauden tilinpäätös ja päättää vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille sekä
3) käsitellä muut mahdolliset asiat.

Terveisin,
Hallat ry:n hallitus 2017

Kahvia ja pullaa toimistolla 15.3.

Huomenna keskiviikkona 15.3. toimistolla on tarjolla pullaa ja kahvia klo 12-14, tule piipahtamaan!

Paikalla on Kuntien asiantuntijat, Kumula ry:n järjestökoordinaattori Hanna Harrison kertomassa liiton kuulumisia ja vastaamassa kysymyksiin.

HUOM! Paikan päällä uudet jäseniksi liittyvät henkilöt saavat mukaan 10 euron S-ryhmän lahjakortin ja liittyneiden kesken arvotaan Finnkinon elokuvaliput. Muista lisäksi Akavan erityisalojen jäsensuosittelulahjat: jos olet jo Kumulan jäsen ja tuot kaverisi liittymään, saat myös itse lahjan. https://www.akavanerityisalat.fi/jase…/suosittele_jasenyytta

Lämpimästi tervetuloa tapaamaan ja juttelemaan!

Arkistot