Ajankohtaista

Hallat ry:n sääntömääräinen kevätkokous 26.3.2018

KOKOUSKUTSU
YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS

Tervetuloa Tampereen yliopiston kunnallistieteiden opiskelijat – Hallat ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen maanantaina 26.3.2018 klo 18.00 Tampereen yliopistolle (paikka tarkentuu myöhemmin). Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 17 § mukaiset asiat. 

 

17 § Kevätkokous
Helmi-maaliskuussa pidettävän kevätkokouksen tehtävänä on
1) käsitellä ja vahvistaa edellisen vuoden toimintakertomus;
2) vahvistaa edellisen tilikauden tilinpäätös ja päättää vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille sekä
3) käsitellä muut mahdolliset asiat.

Kevätkokouksen esityslista, tuloslaskelma,tase,sääntömuutosesitys,
toiminnantarkastuskertomus.

Terveisin,
Hallat ry:n hallitus 2018

 

 

 

Hallojen synttärikahvit 21.3.

Ensi viikko on Hallojen synttäriviikko!
Tämän kunniaksi Hallat tarjoaa keskiviikkona 21.3. voileipäkakkua, täytekakkua ja kahvia toimistollaan klo 10 alkaen. Tuu juhlimaan 90 vuotiasta Hallat ry:tä!

Hallat ry vuosijuhlasillis

Vuosijuhlien jälkeisenä päivänä eli 25.3.2018 klo 12.00 alkaen Hallat kokoontuu yhdessä viettämään sillistä eli silliaamiaista. Silliksellä tarjolla runsaasti ruokaa ja juomaa sekä yllätysohjelmaa. Media54 tarjoaa myös sillisvieraille saunomismahdollisuuden joten saunakamat mukaan! :)

Sillis on ilmainen vuosijuhliin osallistuneille. Jos et osallistunu vujuille, olet silti tervetullut sillikselle 5€ pääsymaksua vastaan.

Pukukoodina toimii haalarit!

Hallat ry:n ylimääräinen kokous 13.3.2018

KOKOUSKUTSU 6.3.2018

YHDISTYKSEN YLIMÄÄRÄINEN KOKOUS
Hallat ry

Aika: 13.3.2018 klo 8:00
Paikka: Tampereen yliopisto, Päätalo, ryhmätyötila C2

Asiat:
Kokoukselle on laadittu esityslista, joka on kokouskutsun liitteenä. Kokouksessa tullaan käsittelemään seuraavia asioita: – yhdistyksen sääntöjen muuttaminen hallituksen esityksen pohjalta (esitys tullaan käsittelemään toisen kerran yhdistyksen kevätkokouksessa).

Terveisin,
Hallat ry:n hallitus

Liite: Esityslista

Hallat ry 90 vuotta!

Juhlistamme Tampereen yliopiston kunnallistieteiden opiskelijoiden Hallat ry:n 90-vuotista taivalta lauantaina 24.3.2018 Hotelli Tammerissa  klo 18.30 alkaen. Iltajuhlan jälkeen orkesteri tanssittaa juhlakansaa noin klo 23.30 saakka, jonka jälkeen siirrymme bussikuljetuksella paikalliseen yökerhoon.

Pukukoodina tumma puku/iltapuku sekä akateemiset kunniamerkit.

Silliaamiaista vietetään sunnuntaina 25.3. sauna- ja kokoustila Media54:ssa klo 12:00 alkaen. Pukukoodina silliaamiaisella on haalarit.

Ilmoittautuminen vuosijuhlille on päättynyt!

LinkedIn -profiili kuntoon! 31.1.

31.1. LinkedIn-koulutus

Etkö ole vielä luonut LinkedIn -profiilia? Tai tarvitseeko oma profiilisi viilausta? Miten LinkedIniä voi hyödyntää työnhaussa ja miten saat parhaiten kaiken hyödyn irti LinkedInin hakukoneesta?

Tervetuloa mukaan LinkedIn -koulutukseen keskiviikkona 31.1. klo 16! Koulutuksessa tarkastelemme LinkedIn -profiilin rakentamista ja optimointia lukijan näkökulmasta. Lisäksi annamme hyviä vinkkejä työnhakuun LinkedIniä käyttäen sekä oman profiilin löydettävyyteen työnantajan näkökulmasta. Kouluttajana toimii Kuntien Asiantuntijat ry – Kumulan palvelu- ja koulutussuunnittelija Meeri Väänänen.

Hallat ry:n sääntömääräinen syyskokous torstaina 23.11.2017

SYYSKOKOUS

Tampereen yliopiston kunnallistieteiden opiskelijat – Hallat ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 23.11.2017 klo 18 Tamyn akvaariossa (Yliopistonkatu 60 A). Kokouskutsun ohessa löytyvästä liitteestä löydät hallituksemme esitykset tulevan vuoden toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta.

Tamyn toimiston ovi on lukossa, joten mikäli et pääse kokoustilaan, soita numeroon 050 4065 112. Kokoustilaan on esteetön pääsy ja kokouksessa on kahvitarjoilu. Tervetuloa syyskokoukseen vaikuttamaan Hallojen 90. toimintavuoden suuntaviivoihin!

Syyskokousen 2017 esityslista

Säännöt 18 §: Syyskokous.

Loka-marraskuussa pidettävän syyskokouksen tehtävänä on

1) päättää yhdistyksen hallituksen koosta ja valita yhdistyksen hallitus seuraavaksi toimikaudeksi;
2) päättää seuraavan vuoden toimintasuunnitelmasta;
3) päättää seuraavan vuoden jäsenmaksuista ja jäsenmaksuvelvollisuudesta;
4) päättää seuraavan vuoden talousarviosta;
5) valita seuraavaksi tilikaudeksi tilintarkastaja ja varatilintarkastaja tai toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja tarkastamaan seuraavan tilikauden tilejä ja hallintoa.
6) käsitellä muut mahdolliset asiat.

Hallojen pikkujoulut 8.12.!

Hallojen perinteikkään villin riehakkaat pikkujoulut tulevat jälleen!

Tervetuloa perjantaina 8.12. klo 18.30 eteenpäin tuttuun tapaan Koskikeskuksen sauntatiloihin viettämään rakkaan ainejärjestömme joulujuhlaa takuuloistavassa hallaseurassa! Paikalla runsaasti jouluista syötävää ja juotavaa, hallaväkeä sekä kenties myös se ihka oikea muhkea pukki! Hallojen pikkujouluissa sauna, glögi ja tunnelma lämpenevät, toivottavasti sinäkin tulet mukaan lämpenemään!

Nähdään saunalla!
Terveisin Hallojen hallitus vuosimallia 2017

Hallojen hallitusinfo tiistaina 14.11.!

Haluatko toimia sillanrakentajana kunta-alan opiskelijoiden ja työelämän välillä? Kiinnostavatko sinua kunta-alaan liittyvät asiat ja haluat kontakteja, joista on sinulle iloa vielä pitkään? Tahdotko itsellesi merkityksellistä tekemistä vuodelle 2018 muttet kuitenkaan hukuttaa itseäsi työhön? Tuntuuko ainejärjestötoiminta hauskalta idealta? Vastaus näihin kysymyksiin on Hallat!

Hallat ry pitää torstaina 23.11. syyskokouksensa, jossa muun muassa valitaan vuoden 2018 hallitus. Tule tutustumaan sitä ennen Halloihin sekä hallitustoimintaamme tiistaina 14.11. klo 12.00-13.30 järjestettävässä hallitusinfossa Hallojen toimistolla (Pinni A:n alakerta). Mikäli siis Halloissa vaikuttaminen kutkuttaa, kannattaa ehdottomasti harkita hakemista hallitukseemme! Hallitusinfossa on tarjolla herkullista kahvia ja pientä purtavaa.

Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki kunta-alasta kiinnostuneet Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulun opiskelijat. Hallat on vankka linkki opiskelijoiden ja työelämäkontaktien välillä: Järjestämme muun muassa laadukkaita työelämäekskursioita ja välitämme tietoa harjoittelupaikoista. Lisäksi järjestämme erilaista vapaa-ajan ohjelmaa rennon hallamaisessa hengessä. Vuonna 2018 Hallat täyttää 90 vuotta, ja vuosijuhlavuosi onkin erityisen hienoa aikaa vaikuttaa hallituksessamme!

Jos hallitustoiminta kiinnosta muttet pääse paikalle infoon, voit lähettää kysymyksiä sähköpostitse osoitteeseen makinen.linnea.s@student.uta.fi tai hallat-hallitus@uta.fi.

Näkemisiin tiistaina 14.11.!

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑