Ajankohtaista

Hallat ry:n sääntömääräinen kevätkokous 22.4.2021.

Ajankohta: torstai 22.4.2021 kello 18:30.

Tervetuloa Tampereen yliopiston kunnallistieteiden opiskelijat Hallat ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen! Kevätkokous pidetään torstaina 22.04.2021 klo: 18:30. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 17 § mukaiset asiat (edellisen vuoden toimintakertomus ja muut mahdolliset asiat). Kokouksessa käsitellään myös säännön 15 § mainittu tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen edelliselle hallitukselle.

Suosituksiin perustuen kokous on etänä. Linkki tapahtumaan julkaistaan noin tunti ennen kevätkokouksen alkua.

Liitteenä kokouksen esityslista ja toimintakertomus.

T. Hallat ry:n hallitus 2021

Esityslista

LIITE 1: Toimintakertomus

LIITE 2: Tuloslaskelma

LIITE 3: Toiminnantarkastuskertomus

LIITE 4: Tase

Uudet viralliset tiedot päivitetty 23.4.2021.

Hallat ry:n sääntömääräinen syyskokous 26.11.2020.

Haluatko vaikuttaa siihen, mitä ensi vuonna Halloissa tapahtuu?
Poikkeuksellinen vuosi 2020 alkaa lähestyä loppuaan ja nyt onkin aika suunnata katseet tulevaan vuoteen 2021. Tampereen yliopiston kunnallistieteiden opiskelijat – Hallat ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään torstaina 26.11. klo 18.00 TOAS Ninansammon kerhotilassa, osoitteessa Takojankatu 13B, 33540 Tampere.
Virallinen kokouskutsu, kokouksen esityslista sekä hallituksemme esitykset vuoden 2021 toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta julkaistaan Hallojen nettisivuilla sekä lähetetään Hallojen sähköpostilistalle viimeistään kuusi päivää ennen kokousta. Kokouksessa äänioikeutettuja ovat kaikki Hallat ry:n jäsenet.Jos et ole vielä jäsen niin liity alla olevan linkin kautta: https://hallat.fi/tietoja/jaseneksi/”18 § Syyskokous
Loka-joulukuussa pidettävän syyskokouksen tehtävänä on
1) päättää yhdistyksen hallituksen koosta ja valita yhdistyksen hallitus seuraavaksi toimikaudeksi
2) päättää seuraavan vuoden toimintasuunnitelmasta;
3) päättää seuraavan vuoden jäsenmaksuista ja jäsenmaksuvelvollisuudesta
4) päättää seuraavan vuoden talousarviosta
5) valita seuraavaksi tilikaudeksi tilintarkastaja ja varatilintarkastaja tai toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja tarkastamaan seuraavan tilikauden tilejä ja hallintoa
6) käsitellä muut mahdolliset asiat.”
MITÄ? Hallat ry:n sääntömääräinen syyskokous
MISSÄ? TOAS Ninansammon kerhotila, Takojankatu 13B, 33540 Tampere
MILLOIN? Torstaina 26.11.2020 klo 18.00
MIKSI? Pääset vaikuttamaan siihen, kuinka Hallat toimii ensi vuonna! Tervetuloa!
Hallat ry:n hallitus 2020
HUOM! Saavuthan paikalle vain terveenä, ja noudatat hyvää käsihygieniaa. Suosittelemme myös maskin käyttöä tilaisuuden aikana.Mikäli sinulla on flunssan oireita, niin pysythän kotona! Jos kuitenkin haluat asettua ehdolle hallitukseen, niin otathan ennen kokousta yhteyttä vuoden 2020 puheenjohtaja Risto Uotilaan tai varapuheenjohtaja Henna Koskelaiseen.

Hallat ry:n sääntömääräinen kevätkokous 27.08.2020.

Aika: Torstai 27.08.2020 klo: 17:00

Paikka: Päätalo A04

Tervetuloa Tampereen yliopiston kunnallistieteiden opiskelijat Hallat ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen! Kokous pidetään torstaina 27.08.2020 klo: 17:00, Tampereen yliopiston Päätalo-rakennuksessa, luokassa A04. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 17 § mukaiset asiat (edellisen vuoden toimintakertomus ja muut mahdolliset asiat). Kokouksessa käsitellään myös säännön 15 § mainittu tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen.

Liitteenä kokouksen esityslista ja toimintakertomus.

T. Hallat ry:n hallitus 2020

Liitteet:

Kevätkokouksen esityslista 2020

Liite 01 2019 Toimintakertomus

HALLAT RY (1)

Hallat ry:n sääntömääräinen syyskokous 2019

Tervetuloa Hallat ry:n syyskokoukseen!

Haluatko vaikuttaa siihen, mitä ensi vuonna Halloissa tapahtuu?

Vuosi 2019 alkaa lähestyä loppuaan ja onkin aika suunnata katseet tulevaan vuoteen. Tampereen yliopiston kunnallistieteiden opiskelijat – Hallat ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 26.11.2019 klo 18.00 Tampereen yliopistolla luentosalissa Pinni B 3110. Kokouskutsun ohessa olevista liitteistä löydät kokouksen esityslistan sekä hallituksemme esitykset vuoden 2019 toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta. Kokouksessa äänioikeutettuja ovat kaikki Hallat ry:n jäsenet.
Jos et ole vielä jäsen niin liity alla olevan linkin kautta: https://hallat.fi/tietoja/jaseneksi/

Esityslista

Liite 1: Toimintasuunnitelma

Liite 2: Talousarvio

 

”18 § Syyskokous
Loka-joulukuussa pidettävän syyskokouksen tehtävänä on
1) päättää yhdistyksen hallituksen koosta ja valita yhdistyksen hallitus seuraavaksi toimikaudeksi
2) päättää seuraavan vuoden toimintasuunnitelmasta;
3) päättää seuraavan vuoden jäsenmaksuista ja jäsenmaksuvelvollisuudesta
4) päättää seuraavan vuoden talousarviosta
5) valita seuraavaksi tilikaudeksi tilintarkastaja ja varatilintarkastaja tai toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja tarkastamaan seuraavan tilikauden tilejä ja hallintoa
6) käsitellä muut mahdolliset asiat.”

 

Lämpimästi tervetuloa
Hallat ry:n hallitus 2019

Pikkujoulut

MITÄ: Hallojen pikkujoulut

MISSÄ: Wanhan postin sauna, Pellavatehtaankatu 10 b

MILLOIN: 22.11. klo 18

 

Syksy on jo pitkällä ja kauppoihin on tullut glögit ja joulusuklaat, joten se merkitsee pikkujoulukauden lähestymistä!

Tervetuloa siis Hallojen pikkujouluihin pe 22.11. klo 18 alkaen. Tilana toimii Wanhan postin sauna, joka on aivan keskustassa (Pellavatehtaankatu 10b). Pikkujouluissa on luvassa runsaasti naposteltavaa, juomatarjoilu(viiniä), mahdollisesti pientä jouluista ohjelmaa, saunomismahdollisuus sekä tietysti mahtavaa seuraa ja yhdessä oloa. Rajattomasti emme voi juomatarjoiluihin panostaa, joten ottakaa OPM, jos siltä tuntuu.

Tapahtumaan ovat lämpimästi tervetulleita kajon opiskelijat ja alumnit. Myös kaikki kajosta ja Hallojen toiminnasta kiinnostuneet opiskelijat ovat tervetulleita eikä tarvitse olla Hallojen jäsen, jotta näihin pippaloihin pääsee mukaan. Opiskelijat voivat jättää näissä juhlissa haalarit kotiin lepäämään. Toivomme, että mahdollisimman moni pääsisi paikalle viettämään rentoa ja kivaa iltaa!

Muistutamme ystävällisesti, että Hallojen pikkujoulut ovat vapaat kaikesta epäasiallisesta käytöksestä, jotta kaikilla on mukava juhlia yhdessä.

Tervetuloa!

Hallakahvit

MITÄ: Hallakahvit on Hallojen uusi konsepti, jossa istumme rennosti kahvittelemaan keskiviikon ratoksi yhdessä kanssaopiskelijoiden, sekä alamme henkilökunnan kanssa

MISSÄ: Pinni A 3020

MILLOIN: Keskiviikkona 13.11.2019 klo 12-14. (Tulevien Hallakahvien päivämääriä päivitellään sitä mukaa, kun ne lyödään lukkoon)

 

Syksy ja arki ovat täällä taas! Hallojen toimistopäivystys starttaa jälleen ke 18.9. Päivystykset ovat keskiviikkoisin klo 10-14. Tulkaa juttelemaan ja rentoutumaan pikkuiseen toimistoomme :) kahvia ja keksejä tarjolla!

Keväällä alkaneet Hallakahvit jatkuvat nyt syksyllä. Lukuvuoden seuraavat kahvittelut pidetään 13.11. klo 12-14 eli toimistopäivystystyksen viimeisillä tunneilla. Hallakahveilla kajon opiskelijat ja henkilökunta kahvittelevat yhdessä henkilökunnan käytävällä akvaariotilassa pinni A3020. Kaikki kajon opiskelijat ja kajosta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan juttelemaan rennosti. Hallakahveihin voi tulla, kun ehtii ja viipyä voi oman aikataulun mukaan.

Syksyn Hallakahvien ajankohdat julkaistaan jatkossa tähän artikkeliin, joten stay tuned!

Satakunnan excu

MITÄ: Hallat ry:n  excursio Satakuntaan

MISSÄ: Rauman kaupungilla, sekä Satakuntaliitossa

MILLOIN: Keskiviikkona 2.10.2019 klo 6.30-18.00

 

Onko sydämesi aina sykkinyt Satakunnalle? Oletko kenties kotoisin Porista? Tai etkö ole vielä päässyt vierailemaan Raumalla? Vastasitpa kysymyksiin mitä tahansa, on sinulla nyt huikea mahdollisuus tulla viettämään Hallojen kanssa päivää Satakunnassa!
OHJELMA:
Lähdemme Tampere-talolta kello 6:30 ajelemaan kohti Raumaa, jossa aloitamme aamun aamukahvilla ja pääsemme kuulemaan kaupunginjohtajalta Rauman uusista hankkeista, elinkeinoasioista sekä brändäyksestä. Päivän aikana ehdimme kuulla myös konsernipalveluiden toimialajohtajan, hallintopäällikön sekä henkilöstöjohtajan tämän hetkisistä töistä sekä mielenkiintoisista urapoluista. Sekä tietyisti tipsejä tulevaan työelämään!
Tämän jälkeen Rauman kaupunki tarjoaa lounaat meille ja hyppäämme taas bussiin, joka matkaa kohti Poria!
Porissa pääsemme vierailulle Satakuntaliittoon, jonka tarkoituksena on edistää Satakunnan ja sen asukkaiden hyvinvointia. Sen muita tehtäviä ovat esimerkiksi strateginen suunnittelu, maakuntakaavoitukset, edunvalvonta ja markkinointi. Mielenkiintoista asiaa siis tarjolla myös Porissa!

Takaisin Tampereelle palaamme noin kello 18.

Tapahtuma on kaikille avoin, eikä edellytä Hallojen jäsenyyttä. Hinta Hallojen jäsenille 8€ ja muille 10€ sisältäen koko päivän ohjelman. Tapahtuma ei ole valitettavasti esteetön.

Ilmottautuminen tapahtumaan on jo auki ja sen voi tehdä tästä linkistä: https://forms.gle/98dJGi6BsbyQRw7ZA

MITÄ: Hallat ry:n Satakunnan ekskursio
MISSÄ: Rauman kaupungilla ja Satakuntaliitossa
MILLOIN: ke 2.10 6:30-18
MITÄ MAKSAA: Hallojen jäsenille 8€ ja muille 10€
MIKSI: Tule hakemaan mielenkiintoisista uratarinoista motivaatiota opiskeluun loppusyksyksi!

Jos on minkäänlaista kysyttävää excuun liittyen ota yhteyttä Heidiin (heidi.e.huttunen[at]tuni.fi).

Nähdään exculla! :-)

 

 

Hallojen Happro-lipunmyynti

 

MITÄ: Happro-lipunmyynti Hallojen jäsenille

MISSÄ: Google formsin kautta lomakkeen täyttämällä

MILLON: Tiistaina 17.9. klo 12

 

Ensi viikon tiistaina koittaa jännittävä päivä, nimittäin olemme saaneet käsiimme erän lippuja Hämeenkadun approille ja laitamme ne jakoon tiistaina 17.9. klo 12! Lipun myynti on tarkoitettu vain Hallat ry:n jäsenille, mutta mikäli et ole jäsen, ehdit vielä mainiosti liittyä mukaan toimintaamme ennen lipunmyyntiä, oheisesta linkistä.

https://hallat.fi/tietoja/jaseneksi/

Saatavilla olevien lippujen jatkopaikkana on joko Ilona tai Ranta. Yksi henkilö voi ostaa maksimissaan KAKSI lippua. Lomakkeen täyttämällä ilmoittaudut lippujonoon, mutta sen täyttäminen ei vielä tarkoita, että sait lipun. Tarkistamme vastaukset nopeusjärjestyksessä. Lipun saaneille lähetämme vahvistusviestin, jonka yhteydessä saat ohjeet lipun maksamiseen.

Lippujen nouto tapahtuu 25.9. tai 9.10. klo 10-14, Hallojen toimistolta. Otathan mukaasi kuitin, että lippu on onnistuneesti maksettu, sekä kuitin jäsenmaksun maksamisesta, mikäli olet vastikään liittynyt jäseneksi.

https://docs.google.com/forms/d/1a12K8c3spqLO92ZqWwRFyYVfvkBGWO5MuRrOd2SKd7U/edit

Onnea lippujahtiin!

hallojen happro-lipunmyynti

Hallat ry:n sääntömääräinen kevätkokous 11.4.2019

KOKOUSKUTSU

 

Aika: Torstai 11.4.2019 klo 18:00

Paikka: Päätalo A21

 

Tervetuloa Tampereen yliopiston kunta- ja aluejohtamisen opiskelijat Hallat ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen! Kokous pidetään torstaina 11.4.2019 klo 18:00, Tampereen yliopiston Päätalon tilassa A21. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 17 § mukaiset asiat, sekä 15 § mainittu tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen.

17 § Kevätkokous
Tammi-huhtikuussa pidettävän kevätkokouksen tehtävänä on
1) käsitellä ja vahvistaa edellisen vuoden toimintakertomus;
2) vahvistaa edellisen tilikauden tilinpäätös ja päättää vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille sekä
3) käsitellä muut mahdolliset asiat.

15 § Yhdistyksen kokoukset ja kokouskutsu
Yhdistyksen kokouksia ovat kevätkokous, syyskokous sekä ylimääräinen kokous. Yhdistyksen kokouksista on ilmoitettava vähintään 6 päivää aikaisemmin yhdistyksen internet-sivuilla. Kokoukseen on mahdollisuus osallistua hallituksen tai yhdistyksen kokouksen niin päättäessä myös etänä tietoliikenneyhteyden tai muun teknisen apuvälineen avulla kokouksen aikana. Kokouskutsussa on mainittava kokouspaikka ja -aika.
Kokouskutsussa on mainittava, mikäli kokouksessa käsitellään yhdistyslain 23 §:ssä mainittuja tai niihin verrattavia asioita, kuten:
1) yhdistyksen sääntöjen muuttamista;
2) hallituksen tai sen jäsenen taikka tilintarkastajan tai toiminnantarkastajan valitsemista tai erottamista;
3) tilinpäätöksen vahvistamista ja vastuuvapauden myöntämistä;
4) jäsenmaksun määräämistä;
5) jäsenen erottamista tai
6) yhdistyksen purkamista.
Milloin kokouksessa käsitellään tässä pykälässä mainittuja asioita, on esityksen pääasiallinen sisältö mainittava kokouskutsussa.

Liitteenä kokouksen esityslista, tuloslaskelma, tase, sekä toiminnantarkastuskertomus.

T. Hallat ry:n hallitus 2019

Liitteet:

Esityslista

Toiminnantarkastuskertomus

Tuloslaskelma

Tase

 

Itsepuolustustunti

MITÄ: Rentoa ja hyödyllistä itsepuolustusta
MISSÄ:Hatanpään valtatie 34D, Tampere (Hatanpään Teollisuustalo 1krs, Muya Boran IMBA Finlandin tiloissa)
MILLOIN: torstaina 11.4 klo 15-17
KENELLE: Kaikille!

Tule viettämään hauska ja urheilullinen iltapäivä Hallojen seurassa itsepuolustuksen parissa. Tunnin aikana meitä opettavat alan ammattilaiset, mutta tunti järjestetään rennolla ilmapiirillä ja aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Lupaamme, että tunnin jälkeen hikipisarat löytyvät otsalta, tarpeelliset puolustustekniikat hihasta ja hauska muisto mielestä!

Tapahtumaan mahtuu osallistujia vain rajallinen määrä, jotta takaamme laadukkaan ja yksilöllisen opetuksen ! Ilmottaudu siis heti mukaan ja kerro tapahtumasta myös kavereillesi.

Linkki ilmoittautumiseen:
https://goo.gl/forms/lrFiJZ0znp4mjxI23

Saavuthan tapahtumapaikalle ajoissa urheiluvaatteissa (tunnille et tarvitse sisäkenkiä) ja salilla on mahdollisuus peseytyä tunnin jälkeen.

Osallistumismaksu 10e per henkilö. Maksu tulee olla maksettuna ennen itsepuolustustuntia.
Maksu tilille: Hallat ry FI75 4503 0010 0216 02
Viitenumero: 356

Tervetuloa kaikki kiinnostuneet mukaan ja kyselkää, mikäli on jotain epäselvää! :-)

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑