Postituslistat

Hallat ry:n postituslistat ovat tärkeitä niin virallisen ja vähemmän virallisen tietouden lähteitä. Kaikille Hallat ry:n jäsenille ja muille toiminnasta kiinnostuneille suositellaan vahvasti sähköpostilistalle liittymistä. Halloilla on kaksi sähköpostilistaa: Hallat ja Halla-alumni. Listoista ensimmäiselle postitetaan enemmän nykyisiä opiskelijoita kiinnostavaa materiaalia kun taas jälkimmäinen lista on suunnattu eritoten jo valmistuneille opiskelijoille.

Sähköpostilistoille liittyminen

Hallat
Listalle liitytään lähettämällä viesti osoitteeseen listserv(at)tuni.fi. Viestin otsikkorivi jätetään tyhjäksi ja itse viestiksi kirjoitetaan:

SUBSCRIBE Hallat Etunimi Sukunimi

Jos Pingu Pingviini siis haluaisi liittyä Hallojen listalle, hän kirjoittaisi: SUBSCRIBE Hallat Pingu Pingviini

Hallat-alumni
Listalle liitytään lähettämällä viesti osoitteeseen listserv(at)tuni.fi. Viestin otsikkorivi jätetään tyhjäksi ja itse viestiksi kirjoitetaan:

SUBSCRIBE Hallat-alumni Etunimi Sukunimi

Jos Pingu Pingviini siis haluaisi liittyä Hallojen alumnilistalle, hän kirjoittaisi: SUBSCRIBE Hallat-alumni Pingu Pingviini

Sähköpostilistoilta poistuminen:

Listserv-listoilla käyttäjä itse voi poistua listalta lähettämällä seuraavanlaisen viestin osoitteeseen listserv(at)tuni.fi:

SIGNOFF Hallat tai SIGNOFF Hallat-alumni

Listan nimi siis kirjoitetaan viestiin ilman @tuni.fi-päätettä. Otsikkoa tähänkään sähköpostiviestiin ei tarvita.

Listojen ylläpitäjänä toimii viestintävastaava Eeva Valtonen. Sähköpostilistojen käyttöön liittyen voitte olla yhteydessä osoitteeseen eeva.valtonen(at)tuni.fi.

Voit tutustua postituslistojen käyttösääntöihin tästä.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: