Vuosijuhlien kuvat

Hallat ry juhlisti 95-vuotista matkaansa 11. maaliskuuta 2023. Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan vuosijuhlien kuviin, sekä tämän sivun alaosasta löydät kuvien jakamis- ja lataamisohjeet. Valokuvat ovat ottaneet Ina Lähteenmaa. (@inanenphoto / Inanen Oy)

Linkki kansioon: https://inanenphoto.pixieset.com/hallatry95vuosijuhlat/

Kansion salasana: inanenphotoxhallat

Download PIN: 2684

Kuvien jakamisohjeet

Kun toivon mukaan lisäätte valokuvia someen, riittää, että merkkaatte @inanenphoto valokuvaajaksi. Tämä onnistuu lisäämällä kuvaajamerkintä kuvatekstiin ja/tai vielä tagaamalla kuva @inanenphoto Instagramiin. Kuvia ei saa muokata jälkikäteen, poislukien kuvien rajaamisen.

Kuvien lataamisohjeet

Sivun oikeassa yläreunassa on kolme pientä pistettä alekkain – paina siitä ja valitse sitten ”download”. Tämän jälkeen sinulle avautuu uusi sivu, johon kirjoitat ylempään laatikkoon oman sähköpostiosoitteen ja alempaan PIN-laatikkoon numerot ”2684” ja paina ”next”. Tämän jälkeen saat valita klikkaamalla ne kansiot, jotka haluat itsellesi ladata. Sitten valitse kohta ”high resolution” ja valitse mihin haluat ladata kuvat. Jos haluat ne puhelimelle/tietokoneelle kätevästi niin valitse ”download to” -kohdasta ”my device”.

Valinnan jälkeen klikkaa kohtaa ”start download”. Tämän jälkeen sivusto ilmoittaa sinulle, että kuvia ladataan ja kirjoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tulee linkki, josta saat ladattua kuvat niin, että klikkaat kohtaa ”download photos”. Avautuu uusi sivu, jossa näkyy tiedoston nimi ja koko – niitä klikkaamalla kuvat alkavat latautua. Latauksen päätyttyä kuvat ovat ladattuna puhelimeesi/tietokoneesi.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: