Ohjeita ja tietoja

Etiketti

Vuosijuhlat ovat arvokas juhla!

Muistathan, että ruokailujen yhteydessä on kohteliasta odottaa läheisten pöytäseurueiden ruokien saapumista ennen aloittamista.

Vältetään juhlan aikana tarpeetonta liikkumista salissa. Jos kuitenkin poistut käymään esimerkiksi wc-tiloissa, huomioithan, ettet palaa kesken ohjelmanumeron omalle paikallesi, vaan odotat sopivaa rauhallista hetkeä.

Tauot ovat sopivaa aikaa seurustella vapaammin muiden juhlavieraiden kanssa ja käydä tarvittaessa täydentämässä omaa virvoikevarastoa tiskillä.

Laulu- ja puheenvuorotoiveet esitetään vuosjuhlasivustolta löytyvän sähköisen lomakkeen kautta. Älä siis pyydä puheenvuoroa pöydästä nousemalla. Muistathan laulutoiveissa, että ne sopivat juhlan luonteeseen.

Vaikka vuosijuhlilla lauletaan juomalauluja, sitseistä poiketen vuosijuhlilla ei hakata pöytää vaan taputetaan käsin. Muistetaan myös, että välihuudot jätetään sitseille.

Konjakkikorvat

  1. Taita neliön muotoisen lautasliinasi reunat keskelle, jolloin liinan leveyden tulisi olla kolmasosa alkuperäisestä.
  2. Käännä liina ympäri laittamalla juuri tekemäsi taitos pöytää vasten.
  3. Taita liina kahtia, jolloin olet taitellut liinastasi jälleen neliön muotoisen. Kaikkien kulmien tulisi olla nyt samassa reunassa.
  4. Tartu sormillasi yhtä aikaa kaikkiin kulmiin ja vedä ne levälleen.
  5. Käännä avattu liina ylösalaisin ja laita se päähäsi.

ohje Judica ry

Googlesta löytyy myös kuvallisia ja videomuotoisia ohjeita.

Häirintäyhdyshenkilö

Vuosijuhlat ovat arvokas tilaisuus, ja toivomme juhlavierailta tämän mukaista käytöstä, sillä haluamme taata kaikille tasavertaisesti mukavan illan. Hallojen tapahtumat ovat häirinnästä vapaita, ja minkäänlaista epäasiallista käytöstä tai häirintä ei missään nimessä suvaita.

Mikäli koet tai havaitset häirintää juhlan aikana, voit olla yhteydessä vuosijuhlien häirintäyhdyshenkilöön Anastasiia Antokhinaan (puh. 040 594 1052, anastasiia.antokhina(at)tuni.fi). Pidetään yhdessä huolta, että kaikilla on juhlissa hauskaa ja hyvä olla!

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: