Lähde talkoisiin Kuntamarkkinoille Helsinkiin 11.–12.9.2013

Hallat osallistuvat tänäkin vuonna talkoisiin Helsingin kuntatalolla järjestettävässä Kuntamarkkinat tapahtumassa. Kuntamarkkinat järjestetään 11.–12.9.2013

Kuntamarkkinat on merkittävin vuosittain järjestettävä kuntasektorin asiantuntijoiden verkostoitumistapahtuma Suomessa. Kuntamarkkinat keräävät yhteen eri sektoreiden osaajia sekä sidosryhmiä.

Opiskelijan näkökulmasta osallistuminen Kuntamarkkinoille on kannattavaa, koska talkootyön ohessa pääset verkostoitumaan muiden opiskelijoiden sekä työelämän avainhenkilöiden kanssa. Talkootyön oheen on Halloille varattu myös vapaa-aikaa, joten jokaisella on mahdollisuus myös seurata Kuntamarkkinoiden mielenkiintoista ohjelmatarjontaa.

Hallat ovat perinteisesti osallistuneet Kuntamarkkinoiden järjestelyihin erilaisten asiakaspalvelutehtävien parissa ja tänä vuonna tarvitsemme talkooväkeä myös kokoustekniikan käyttäjiksi.

Vastineeksi talkootyöstä tarjotaan lounas, virvoitusjuomat, kahdet kahvit per työpäivä sekä matka- ja majoituskulut. Hallojen talkoolaisena pääset osallistumaan myös Kuntalehden yksityistilaisuuteen, jossa on tarjolla ruokaa ja juomaa.

Lisätietoja kuntamarkkinoista: http://www.kuntamarkkinat.fi/

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake: https://hallat.fi/toiminta/kuntamarkkinat-11-12-9/

Ilmoittaudu heti! Viimeistään 14.8. mennessä!

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: