Lokakuun työelämäexcu: Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtajan vastaanotto hallintotieteilijöille

 

Tervetuloa lokakuun työelämäexculle! Tampereen kaupunki ja kaupungin pitkäaikainen yhteistyökumppani Hallat ry järjestävät työelämäpainotteisen excursion hallintotieteilijöille tiistaina 29.10. 
Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ja JKK:ssa kunnallispolitiikkaa opiskeleva Sanna Marin kutsuu Tampereen yliopistossa hallintotieteitä opiskelevat tutustumaan Tampereen kaupungin hallintoon, keskustelemaan kaupungin ajankohtaisista asioista, uranäkymistä sekä kuulemaan niin Marinin kuin muunkin kaupungin ylimmän viranhaltijajohdon urapoluista.

Marinin lisäksi paikalle on lupautunut tilaajajohtaja Kari Hakari sekä apulaispormestari Olli-Poika Parviainen. Lisäksi kutsumme paikalle Johtamiskorkeakoulussa kunnallisalan oppiaineita lukeneita, kaupungin palveluksessa olevia viranhaltijoita ja työntekijöitä. Heista paikalle ovat alustavasti lupautuneet mm. suunnittelija Jukka-Pekka Lätti (Tilaajaryhmä/Terveyden ja toimintakyvyn edistämisen ydinprosessi), lapsiasiamies Antti Markkola ja suunnittelija Essi Mäki-Hallila (tilaajaryhmä/Ikäihmisten hyvinvoinnin ylläpitäminen).

Työelämäexcu on tarkoitettu erityisesti ensimmäisen ja toisen vuoden hallintotieteilijöille, mutta myös vanhemmille erityisesti kunnallisalan opintoja hallintotieteissä suorittaville opiskelijoille. Tilaisuuden aikana myös kuulet ja pääset keskustelemaan siitä, miksi juuri kunnallisalan oppiaineiden opiskelu on 440 000 henkeä työllistävälle kuntasektorille työllistymisen kannalta hyvin keskeistä.

Tilaisuuden ohjelma on alustavasti seuraava:
Klo 15.00 Hallat ry:n edustaja
– Tilaisuuden avaus
Klo 15.15-15.30 Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sanna Marin
– Luottamushenkilön ja kunnallisalan opiskelijan kaksoisrooli, ajankohtaiset asiat kaupungin poliittisessä päätöksenteossa erit. talousarviovalmistelun tilanne
Klo 15.30-16.00 Tilaajajohtaja Kari Hakari
– Tilaajajohtajan työnkuva, kaupungin palvelurakenteen muutos
Klo 16.00-16.20 Apulaispormestari Olli-Poika Parviainen
– Apulaispormestarin työnkuva, kaupungin johtamisjärjestelmä
Klo 16.20 – Kaupungilla muissa tehtävissä olevat hallat kertovat työstään, keskustelua

Tilaisuus alkaa siis tiistaina 29.10. kello 15.00 kaupungin valtuustosalissa (os. (Aleksis Kiven katu 14-16 C,. 5. kerros). Mikäli et halua astella paikalle suoraan, on halukkaiden mahdollisuus siirtyä sisään yhdessä. Yhteiskokoontuminen ennen tilaisuutta tapahtuu kello 14.40 Keskustorilla, Raatihuoneen suihkulähteen ympärillä.

Tilaisuus kestää arviolta n. 2 tuntia. Tampereen kaupunki tarjoaa osallistujille kahvit!

Työelämäexcun järjestää Tampereen kaupunki yhteistyössä pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa kunnallistieteiden opiskelijoiden ainejärjestö Hallat ry:n kanssa.

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: