Hallojen Golfekskursio Nokian River Golfille 20.9.!

Hallojen opiskelijoille ja alumneille tarjoutuu loistava mahdollisuus perehtyä golfin saloihin matalalla kynnyksellä rennon, hauskan ja edullisen golfekskursion merkeissä! Golfekskursiolla tutustutaan lajiin Nokian River Golfilla kauniissa ja luonnonläheisissä puitteissa ammattimaisen PGA Pro -golfopettajan johdolla. Noin parituntisen perehdytyksen jälkeen pidetään osallistujien välinen leikkimielinen puttauskilpailu. Ekskursiolle ovat tervetulleita kaikki pelitaidoista tai aiemmasta kokemuksesta riippumatta! Omia pelivälineitä ei tarvita.

Nokian River Golfille pääsee liikkumaan Tampereelta helpoiten henkilöautolla, minkä vuoksi tarvitsisimmekin maksimissaan neljä autoilevaa osallistujaa. Mikäli olet tulossa mukaan ja sinulla on käytettävissäsi auto, ilmoitathan asiasta ilmoittautumislomakkeessa. Jos toimit autonkuljettajana, ekskursio on sinulle maksuton. Matkaan lähdetään Tampere-talon edustalta klo 16.15.

Ilmoittaudu tapahtumaan helposti maanantaihin 18.9.2017 mennessä tällä lomakkeella: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQbtDgrwtYWdoMf1xWd1J_IQWi30SBd3cCqsea_jylVgH0LA/viewform?usp=sf_link.

Ekskursiolle mahtuu 20 ensiksi ilmoittautunutta. Huomaathan että ilmoittautuminen on sitova.

Golfekskursion osallistumismaksu on 10€, mikä tulee maksaa Hallojen tilille IBAN FI75 4503 0010 0216 02 tiistaihin 19.9.2017 mennessä. HUOM! Maksaessasi käytä ehdottomasti viitenumeroa 152. Mikäli voit toimia autonkuljettajana, osallistuminen on siis sinulle maksutonta.

Tervetuloa mukaan!
_ _ _
Mitä: Hallojen golfekskursio Nokialle!
Missä: Nokian River Golfilla osoitteessa Alastalontie 33, 37120 Nokia
Milloin: Keskiviikkona 20.9.2017 noin klo 17-19
Mitä maksaa: Golfekskursion osallistumismaksu on 10€, mutta mikäli pystyt toimimaan kuljettajana, osallistuminen on sinulle maksutonta.
Muuta: Aiempaa kokemusta lajista tai omia pelivälineitä ei tarvita. Ohjelma pidetään ulkona, joten varauduthan säänmukaisella vaatetuksella.

Osallistu tapahtumaan Facebookissa:  https://www.facebook.com/events/1893694044281652/?fref=ts

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: