Hallojen alumni-iltamat Helsingissä perjantaina 3.11.!

Hallat ry toivottaa kaikki jo valmistuneet Halla-alumnit sekä nykyiset opiskelijat tervetulleeksi vapaamuotoiseen illanviettoon Helsingin Kalliossa sijaitsevalle Urbansaunalle! Alumni-iltamien tarkoituksena on tavata vanhoja tuttuja mahdollisesti vuosien takaa, mutta samalla tutustua myös nykyisiin opiskelijarientoihin ja tuleviin alue- ja paikallishallinnon asiantuntijoihin. Onpa iltamissa myös mahdollisuus keskustella vaikkapa opinnoista nyt ja ennen. Nykyisille opiskelijoille tapahtuma taas tarjoaa oivan mahdollisuuden kuulla uratarinoita ja tilaisuuden päästä keskustelemaan alumnien kanssa, jotka parhaiten tietävät millaiset valmiudet meidän alamme antaa mitä erilaisimpiin tehtäviin.

Urbansaunalla on tarjolla juotavaa ja pientä purtavaa, mutta myös omat ruuat ja juomat ovat sallittuja. Viihtyisä Urbansauna sijaitsee osoitteessa Aleksis Kiven katu 22. www.urbansauna.fi

Lisätietoja:
Linnea Mäkinen
Makinen.Linnea.S@student.uta.fi

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi, nähdään siis saunalla!

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: