Hallojen hallitusinfo tiistaina 14.11.!

Haluatko toimia sillanrakentajana kunta-alan opiskelijoiden ja työelämän välillä? Kiinnostavatko sinua kunta-alaan liittyvät asiat ja haluat kontakteja, joista on sinulle iloa vielä pitkään? Tahdotko itsellesi merkityksellistä tekemistä vuodelle 2018 muttet kuitenkaan hukuttaa itseäsi työhön? Tuntuuko ainejärjestötoiminta hauskalta idealta? Vastaus näihin kysymyksiin on Hallat!

Hallat ry pitää torstaina 23.11. syyskokouksensa, jossa muun muassa valitaan vuoden 2018 hallitus. Tule tutustumaan sitä ennen Halloihin sekä hallitustoimintaamme tiistaina 14.11. klo 12.00-13.30 järjestettävässä hallitusinfossa Hallojen toimistolla (Pinni A:n alakerta). Mikäli siis Halloissa vaikuttaminen kutkuttaa, kannattaa ehdottomasti harkita hakemista hallitukseemme! Hallitusinfossa on tarjolla herkullista kahvia ja pientä purtavaa.

Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki kunta-alasta kiinnostuneet Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulun opiskelijat. Hallat on vankka linkki opiskelijoiden ja työelämäkontaktien välillä: Järjestämme muun muassa laadukkaita työelämäekskursioita ja välitämme tietoa harjoittelupaikoista. Lisäksi järjestämme erilaista vapaa-ajan ohjelmaa rennon hallamaisessa hengessä. Vuonna 2018 Hallat täyttää 90 vuotta, ja vuosijuhlavuosi onkin erityisen hienoa aikaa vaikuttaa hallituksessamme!

Jos hallitustoiminta kiinnosta muttet pääse paikalle infoon, voit lähettää kysymyksiä sähköpostitse osoitteeseen makinen.linnea.s@student.uta.fi tai hallat-hallitus@uta.fi.

Näkemisiin tiistaina 14.11.!

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: