Ajankäyttö hallintaan!

MITÄ: Yhteistyössä Kumulan kanssa Hallat ry:n ja UDK ry:n yhteinen koulutus ajankäytön hallinnasta
MISSÄ: Tampereen yliopistolla, tila päätalo A32
MILLOIN: torstaina 21.2 klo 16-18

Meillä kaikilla on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa, mutta jotkut vaikuttavat käyttävän sen tehokkaammin kuin toiset. Akateeminen vapaus tarkoittaa opiskelijoille isoa vapautta suunnitella omat aikataulut ja opiskelut. Toisaalta se voi tarkoittaa usein myös stressiä, univajetta, yksinäistä puurtamista ja työn ja opintojen välillä tasapainoilua. Kandi- tai gradututkielman tekeminen voi tuntua isolta möykyltä, jota ei saa yksin eteenpäin.

Kumulan palvelu- ja koulutussuunnittelija Hanna Harrison tarjoaa tässä puolentoista tunnin setissä apua ja vinkkejä oman työn suunnitteluun ja hallitsemiseen.

Harrison opiskeli itse aikanaan yliopistossa, työskenteli vakuutusyhtiössä ja johti nuorisojärjestöä samaan aikaan. Ajankäyttö olin palapeliä ja jatkuvaa tasapainottelua. Koulutuksessa hän kertoo omista kokemuksistaan ja oppimastaan, mutta jakaa myös muiden aiheen eksperttien vinkkejä, sekä neuvoo eri ohjelmien ja tekniikoiden hyödyntämisestä oman arjen hallinnassa. Käymme läpi ainakin mitä on syvä työskentely, mihin Promodore-tekniikka sopii ja millaisilla pienillä muutoksilla työpäivistä tulee tehokkaampia.

Tule oppimaan, keskustelemaan ja sparraamaan yhdessä! Tilaisuus on avoin kaikille opiskelijoille. Kumulan jäseneksi liittyvät saavat lahjakortin mukaan. Tarjolla limpparia & pientä suolaista.
Tervetuloa mukaan!

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: