Hallojen Happro-lipunmyynti

 

MITÄ: Happro-lipunmyynti Hallojen jäsenille

MISSÄ: Google formsin kautta lomakkeen täyttämällä

MILLON: Tiistaina 17.9. klo 12

 

Ensi viikon tiistaina koittaa jännittävä päivä, nimittäin olemme saaneet käsiimme erän lippuja Hämeenkadun approille ja laitamme ne jakoon tiistaina 17.9. klo 12! Lipun myynti on tarkoitettu vain Hallat ry:n jäsenille, mutta mikäli et ole jäsen, ehdit vielä mainiosti liittyä mukaan toimintaamme ennen lipunmyyntiä, oheisesta linkistä.

https://hallat.fi/tietoja/jaseneksi/

Saatavilla olevien lippujen jatkopaikkana on joko Ilona tai Ranta. Yksi henkilö voi ostaa maksimissaan KAKSI lippua. Lomakkeen täyttämällä ilmoittaudut lippujonoon, mutta sen täyttäminen ei vielä tarkoita, että sait lipun. Tarkistamme vastaukset nopeusjärjestyksessä. Lipun saaneille lähetämme vahvistusviestin, jonka yhteydessä saat ohjeet lipun maksamiseen.

Lippujen nouto tapahtuu 25.9. tai 9.10. klo 10-14, Hallojen toimistolta. Otathan mukaasi kuitin, että lippu on onnistuneesti maksettu, sekä kuitin jäsenmaksun maksamisesta, mikäli olet vastikään liittynyt jäseneksi.

https://docs.google.com/forms/d/1a12K8c3spqLO92ZqWwRFyYVfvkBGWO5MuRrOd2SKd7U/edit

Onnea lippujahtiin!

hallojen happro-lipunmyynti

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: