Hallojen 85. juhlavuosi huomioitiin mediassa

Hallat ry juhli 85. juhlavuottaan Hotelli Tammerin salissa 12.4.2013. Juhlapuhujana tilaisuudessa oli hallinto- ja kuntaministeri Henna Virkkunen.

Ainejärjestömme juhlavuosi huomioitiin myös mediassa. Näin kirjoitti Kuntalehti sivuillaan 11.4.2013.

Tulevat kuntajohtajat juhlivat ainejärjestöään

Tampereen yliopiston kunnallistieteiden opiskelijat – Hallat ry juhlii viikonloppuna 85-vuotista taivaltaan.

Hallat on Tampereen yliopiston vanhin ainejärjestö ja Suomen vanhin hallintotieteiden opiskelijoiden ainejärjestö. Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu on Suomen ainoa kunnallistieteitä opettava yksikkö.

Hallat ry muistuttaa, että julkisyhteisöt ja erityisesti paikallishallinto ovat vaikean taloustilanteen ja rakenteellisten muutosten myllerryksessä. Lisäksi kunnallishallinnon suuri eläköitymisaste ja toimintaympäristön moniulotteinen muutos vaativat uudenlaista osaamista.

– Hallat ry tarjoaa osaajia, joita kuntakenttä tarvitsee toimiakseen, lupaa Hallat ry:n puheenjohtaja, kunta- ja aluejohtamista opiskeleva Ville Rajahalme.

Pääjuhla järjestetään perjantaina Hotelli Tammerin Tammer-salissa. Juhlapuheen pitää hallinto- ja kuntaministeri Henna Virkkunen. Tampereen kaupungin tervehdyksen juhlaan tuo Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sanna Marin, joka on itsekin Hallat ry:n jäsen.

Kuntalehden juttu

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: