Ehdolle edustajistoon hallintotieteiden omalta listalta

Kiinnostaako vaikuttaminen TAMYn asioihin? Haluatko olla mukana päättämässä, mihin vuosittaiset ylioppilaskunnan jäsenmaksut käytetään? Onko yliopistolla jotain, mihin mielestäsi pitäisi tarkemmin puuttua? Tai haluatko löytää uuden kanavan tutustua poikkitieteellisesti ihmisiin eri elämän- ja opintojen alueilta? Jos vastauksesi mihinkään näistä kysymyksistä on kyllä, tai koet muuten innostusta lähteä mukaan tekemään jotain itsellesi uutta, lähde mukaan edustajistovaaleihin hallintotieteilijöiden listalta!

Hallintotieteiden vaalilista on poliittisesti sitoutumaton ainejärjestöpohjainen vaalilista, jonka tavoitteena on tuoda TAMYn toiminta lähemmäs ainejärjestöjä ja antaa ainejärjestöille enemmän vaikutusvaltaa TAMYn asioihin. Mukaan kannattaa lähteä, jos innostusta ja kiinnostusta löytyy. Minkäänlaisia ennakkotietoja et tarvitse, sillä mukana olemalla oppii. Edustajistovaalit järjestetään 5.-6.11.2013. Sähköinen ennakkoäänestys on varsinaisia vaalipäiviä ennen olevalla viikolla 28.10.-1.11.

Mukaan lähtemiseen vaaditaan  allekirjoittaneilta saatavan tositteen täyttäminen sekä toimittaminen allekirjoittaneille sunnuntaihin 29.09.2013 mennessä. Kohdat vaaliliitosta, sen tunnuksesta ja vaalivirkailijoista täytetään myöhemmin yhdessä.

Lisätietoja: Johanna Kiviranta 0440601292 johanna.kiviranta@uta.fi Tuomas Kuoppala 0443307316 tuomas.kuoppala@uta.fi

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: