Jäitkö vaille approlippua? Ei hätää – täältä tulee kunnallinen varjoappro.

Tänäkin vuonna Hallojen simasuupingviinit suuntavat suurella joukolla sinkoilemaan ympäriämpäri Tampereen anniskelemusravinteleita Hämeenkadun Approssa.

Jäitkö ilman lippua Hämeenkadun approon? Hallojen lippukiintiön liput myytiin loppuun jo 90 sekunnin aikana! Mutta ei hätää! Täältä tulee Hallojen varjoappro!

Tiesithän, että voit osallistua Hämeenkadun appron menoon myös Hallojen varjoapprossa? Erinomaisen seuran lisäksi tarjoamme liki samat edut kuin varsinaisessa approssa: kiertelyt approssa mukana olevissa pubeissa/baareissa, samat hinnat ja seuran ja haalarit kannattaa tähänkin varjoapproon pukea päälle!

Parasta tässä kaikessa on se, että varjoapproon osallistuminen ei maksa mitään! Appron lipullahan pääsisisi lisäksi iltabileisiin, mutta harvahan niihin muutenkaan jaksaa pitkän pubikiertueen jälkeen, ja haalarimerkkiäkin ehtii metsästää ensi vuonna.

Hallojen varjoapproon lähtö tapahtuu perinteisenä yhteislähtönä (mukana on lipun kanssa ja ilman lippua olevia) torstaina 10.10. klo 16.30 Koskipuiston Rosson edestä (varsinainen ”lähtö” tapahtuu klo 17.15).

Kaikki Hallojen approiluun/varjoapproiluun osallistuvat voivat lunastaa tapahtumasta muistoksi Hallojen Kunnallisen varjoappron haalarimerkin kahden euron hintaan.

http://www.hameenkadunappro.fi/

Event facebookissa: https://www.facebook.com/events/639436389423919/

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: