Kulttuuriekskursio Hakametsän jäähalliin, otteluna Tappara – HIFK

Nyt on luvassa aimoannos jääkiekkokulttuuria hyvässä seurassa, kun Hallat lähtevät lauantaina 19.10. sivistämään ja viihtymään Hakametsän jäähalliin. Illan tulikuumana spektaakkelina toimii Tappara – HIFK ottelu, jossa kohtaavat kaksi Suomi-kiekon perinneseuraa. Tilanteita ja tunnetta ei varmasti ottelusta puutu.

Ennen ottelua, joka alkaa klo. 17, on mahdollista tutustua Hallojen johtavien kiekkoasiantuntijoiden kanssa tamperelaiseen että suomalaiseen jääkiekkokulttuuriin Pub Höyryssä klo. 15 lähtien. Tästä siirrymme julkisinkulkuvälinein Hakametsään, missä pääsee tutustumaan tarkemmin Tampereen urheilupyhättöön sen syntyyn, eri vaiheisiin ja muuhun erilaiseen knoppitietoon, mitä johtavat kiekkoasiantuntijamme tarjoavat. Näiden infopläjäysten johdosta tiedät varmasti Raimo Helmisen jalan koon sekä mitä tarkoittaa kiekkotermi ”monttu”. Illan kruunaa sitten itse päätapahtuma Tappara – HIFK ottelu, johon yksi halla-opiskelija pääsee 12.5€ hintaan.

Mikäli haluat lippusi otteluun parhaassa seurassa, ilmoittaudu suoraan 4.10 perjantaihin klo. 12 menessä. vapaa-aika-asianministeri Jere Laineelle jere.laine(at)uta.fi. Häneltä saat maksuohjeet ja illan tarkemman ohjelman. Toimi nopeasti, koska paikkoja on rajoitetusti.

Muutos: Ilmoittautumisia otettaan vielä perjantaina klo. 12 jälkeen, mutta liput menevät tilaukseen ensi viikon alussa, joten ilmoittautumiset viimeistään tämän päivän 4.10 aikana.

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: