Toimistopäivystykset tiistaisin ja torstaisin klo 12-14

Hallojen toimisto on ainejärjestötoiminnan sydän. Toimistolla löydät päivittäin juttu- ja kahvitteluseuraa opiskelupäivän piristykseksi!

Hallojen toimistopäivystykset jatkuvat tiistaisin ja torstaisin klo 12-14 (Huom! Muuttunut aika). Päivystysaikaan toimistolla on aina kahvipannu kuumana ja paikalla päivystää hallituksen jäsen tai varajäsen, jolta voi kysellä mieltä askarruttavista asioista!

Toimisto on jäsenten käytössä myös muina aikoina ja avain on kenen tahansa jäsenen noudettavissa Pinni A:n vahtimestarien kopissa. Kaikki joukolla toimistolle tapaamaan vanhoja tuttuja ja tutustumaan uusiin hallatovereihin.

Hallojen toimisto sijaitsee yliopiston Pinni A-rakennuksessa, alimmassa
kerroksessa, huoneessa 1023 Cafe-Pinnin viereisellä käytävällä.

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: