Hallojen & Spatikan ystävänpäiväpaardit ja HB-etkot Domus-klubilla

Hallat ja Spatikka järjestävät yhteiset Haalaribiliden etkot ensi viikon torstaina 6.2. Domus-klubilla klo 18 alkaen. Etkoilu tapahtuu herkkääkin hellemmissä tunnelmissa, sillä rauhaa rakastava pingviini- ja alpakka-kansa virittäytyy jo lähestyvän ystävänpäivän tunnelmiin. 
Tarjolla pientä teemaan sopivaa naposteltavaa ja pienimuotoinen viinitarjoilu (OPM!). Luvassa on myös teeman mukainen yllätyskisa, jossa parhaat palkitaan. Etkoilemaan voit tietenkin saapua vaikka varsinaiset bileet jäisivätkin tällä kertaa väliin!

Etkoilupaikkana toimiva Domus-klubi löytyy osoitteesta Pellervonkatu 8 / Väinämöisenkatu 11. Klubi sijaitsee Vanhan Domuksen pohjakerroksessa. Paikalle pääsee kätevästi esimerkiksi Sammonkatua kulkevilla busseilla 17,25,27 ja 37.

Haalaribileisiin viihdemaailma Ilonaan siirrytään klo 22!

Liput kannattaa hankkia ennakkoon. Ennakkoliput 3 euroa, ovelta 5 euroa. Ennakkoliput oikeuttavat sisäänpääsyyn jonon ohi klo 23 asti. Voit ostaa ennakkolippusi seuraavista toimipisteistä:
Boomin toimistolta Boomilaaksosta (arkisin klo 10-16), Juvenes -kirjakaupasta yliopistolta, Juvenes -kirjakaupasta TTY:lta tai Tamkon toimistolta.

Lisätietoja Haalaribileistä: http://www.haalaribileet.fi/

Tervetuloa!

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: