Hallintotieteiden tuutorihaku 2014 on käynnistynyt

Edessäsi on näytön paikka. Haku villiin ja vastuulliseen hallintotieteiden tuutorin tehtävään on nyt päällä! Jos olet innokas opastamaan uusia kanssaopiskelijoitamme ja valmis uhraamaan aikaasi ja energiaasi tuutoroinnille, tule mukaan! Tuutorointi on perinteisesti ollut antoisaa ja melkoisen määrän kavereita tekevää hommaa, ja onpa siitä vaivanpalkaksi mahdollista saada kaksi opintopistettäkin.

Muistathan, että tuutortoiminta alkaa jo keväällä suunnittelun merkeissä, jatkuu etätyönä vähän kesälläkin, kiihtyy käsittämättömiin mittoihin fuksiviikoilla ja kestää vielä läpi ensi lukuvuoden. Ei saa romahtaa! ;)

Siirry hakuohjeet sivulle tästä!

Ohjeet löytyvät myös facebook eventistä: https://www.facebook.com/events/635393393182440/

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: