Tärkeää: Toimistopäivystyksen aikoihin muutos

Hallojen hallituksen toimistopäivystykset ovat jatkossa aina parillisina viikkoina tiistaisin klo 12-14. Ensimmäinen hallituspäivystys toimistolla on siis tiistaina 4.3. klo 12-14. Tällä viikolla päivystykset ovat vielä vanhaan malliin tiistaina ja torstaina klo 12-14.

Hallojen toimistolla juttuseuraa löytyy viikon jokaisena päivänä yleensä vähintään klo 11-14 välisenä aikana. Hallitus haluaa rohkaista myös uusia tuttavuuksia toimistolle nauttimaan ilmaisesta kahvista ja mahdollisuudesta istahtaa alas luentojen välillä.

Avaimet toimistolle saa koska tahansa kuittausta vastaan Pinni A:n porttiosan vahtimestarin luukulta. Avaimen voi kuitata itselleen kuka tahansa Hallat ry:n jäsen. Toimisto on vapaasti kaikkien jäsenien käytössä.

Hallojen toimisto sijaitsee Pinni A rakennuksen alimmaisessa kerroksessa Café Pinnin viereisellä käytävällä huoneessa 1023.

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: