HALLITUSBLOGI: Kevät, oi kevät

Onpa ollut ihana kevät, eikä se edes ole vielä ohitse! Uusi hallitus on jo saanut hyvän rutiinin toimintaansa ja muutama tapahtumakin on ehditty pyöräyttää. Ajattelinkin tässä vaiheessa tarjoilla teille pienen katsauksen jo menneisiin häppeninkeihin, että mitä on tullut tehtyä.

Ensimmäinen tapahtumamme oli laadultaan enemmän sivistävämmän puoleinen, kun täysi pikkubussi suuntasi 4.2. Helsinkiin seminaaripäivää viettämään. Kyseessä oli Kunnallisalan kehittämissäätiön ”Sotesoppaa, sivistyssalaattia ja kuntakeittoa”-seminaari, jossa  puhujina olivat mm. peruspalveluministeri Susanna Huovinen, opetusministeri Krista Kiuru, kuntaministeri Paula Risikko sekä meidän iki-ihana Jenni Airaksinen. Vaikka bussi starttasikin Tampereelta jo aamu kuuden aikaan niin kyllä se sen arvoista oli. Itselle ainakin näin opiskeluaikana jo on tärkeää voida mahdollisuuksien mukaan osallistua tällaisiin tilaisuuksiin, jotka sitten työelämässä ovat peruskauraa, niin saa jo nyt hyvän käsityksen mitä on odotettavissa ja kenties hieman myös motivoituu myös kuluttamaan niitä yliopiston penkkejä hieman enemmän. Ja tietysti pysyy hyvin kärryillä ajankohtaisista asioista!

Helmikuun loppuun mahtui myös vuoden toinen tapahtumamme, joka puolestaan oli ehkä vähemmän sivistävää sorttia ja enemmän viihdyttävää puuhaa. Kyseessä oli tietenkin Hallojen laskiaisrieha, jota vietettiin 19.2. eikä edes yksin tarvinnut riehaantua, vaan tapahtumaan lähtivät mukaan Spatikka sekä Ad Hoc. Kolmen ainejärjestön kesken onnistuttiin saamaan hienosti pientä kisailua pulkkamäessä, joka sitten jatkui joukkueiden kesken saunalla visailun merkeissä myöhemmin illalla. Allekirjoittanut ainakin nautti tapahtumasta oikein kovasti sillä; pulkkamäessä ei sattunut ollenkaan haavereita (vaikka olosuhteet sen suhteen olivatkin melko otolliset), tarjoilut olivat loistavia, tunnelma oli katossa eikä lasiinkaan tarvinnut sylkeä ;)

16771861319_89f7d781a5_o

Ryhmälaskua parhaimmillaan.

16770695528_153ac8f9ae_o

Tästä laskeutumisesta irtoaa tyylipisteitä ainakin!

16932057026_159b2a5a30_o

Ja siellä missä Hallat, siellä on myös rakas maskottimme Vilbert-pingviini <3

Mitäs sitten seuraavaksi?

Ennen railakasta HallaWappua (joka muuten on ihan kohta, pääsiäisestä käytännössä parin viikon päästä!!) starttaa pitkään pöydänlaatikossa muhimassa ollut K-Klubi, eli Kunnallisklubi. Kyseessä on iltatilaisuus, jossa kokoontuu yhteen opiskelijoita, opetushenkilökuntaa ja alumneja keskustelemaan ajankohtataisista asioista. Ensimmäinen K-Klubi starttaa nyt 15.4. aiheella ”Mitä nykypäivän kuntajohtaminen on ihan OIKEASTI” Tamperelaisille tuttussa ravintola Ohranjyvässä. Alustavana puhujana toimii Tampereen yliopiston lehtori Jenni Airaksinen ja käytännön kokemuksia tulee jakamaan vierailevana puhujana Ylöjärven kaupunginjohtaja Jarkko Sorvanto. Tässä on siis loistava mahdollisuus tulla kuuntelemaan, keskustelemaan ja jakamaan omia ajatuksia alan asiantuntijoiden kanssa erittäin mielenkiintoisesta aiheesta.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet opiskelijat, yliopiston henkilökunta ja alumnit opintosuunnasta ja alasta riippumatta. Rohkeasti siis kaikki kynnelle kykenevät mukaan jakamaan ajatuksiaan ja keskustelemaan sivistyneesti erittäin mielenkiintoisen aiheen parissa. Jos keskustelun aikana alkaa suuta kuivaamaan, niin tilaisuuden aikana voi nauttia Ohrajyvän virvokkeista.

Itse ainakin jään näitä tulevia tapahtumia odottamaan suurella innolla, toivottavasti tavataan siellä!

Elisa, talousministeri

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: