KYSELY HALLOJEN JÄSENILLE: MITÄ TOIVOT HALLAWAPULTA 2015?

Tervehdys rakkaat jäsenemme!

HallaWappu 2015 alkaa olemaan jo aivan nurkan takana, ja wapputiimi on jo ehtinyt ideoida kaikennäköistä. Totesimme kuitenkin, että vaikka meidän omat ajatuksemme ovat tietenkin äärettömän loistavia ja hiukeita, niin tässä kuitenkin järjestetään tapahtumaa ei vain meille, vaan erityisesti teille, hallojen jäsenille, ja siksi haluammekin kuulla mitä juuri te toivotte HallaWapun 2015 pitävän sisällään.  Pienenä osallistamiskeinona värkkäsimme lyhkäisen lomakkeen, johon vastaaminen tapahtuu tietenkin täysin anonyymisti.

Pienenä alustuksena pohtimastamme mahdollisesta HallaWapusta mainittakoon hieman. Perinteinen patsaan lakitus tulee edelleen tapahtumaan, kuten jäsenet ovat jo aikaisemminkin toivoneet. Olemme kuitenkin hieman leikitelleet ajatuksella, että Wappusaunalla ilta lähtisi käyntiin pienillä sitseillä. Sitsit olisivat kestoltaan kohtuullisen lyhkäiset, jotta jäsenet, jotka eivät halua/pääse sitsaamaan voivat liittyä tämän jälkeen seuraan. Olemme myös miettineet jotain muuta ohjelmaa mitä saunalla voisi olla, ja myös tämän suhteen olisi mukavaa jos halukkaat voisivat avata sanaisen arkkunsa.

Kyselyyn pääset allaolevasta linkistä:

https://elomake3.uta.fi/lomakkeet/14545/lomake.html

Nöyrimmät kiitokset vastauksista!

Elisa, talousministeri + Wapputiimin POMO

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: