Täsmäohjeet työnhakuun!

Miten päästä työhaastatteluun? Oletko aikeissa hakea töitä mutta työnhaun hetkellä sormi meneekin hakemuksen ja ansioluettelon kirjoittamisen sijasta suuhusi? Ei hätää! Kunta-alan ammattijärjestö Kumula on koonnut tiiviin mutta varsin informatiivisen ja kattavan tietopaketin työnhausta, mikä helpottaa takuulla jokaisen työpaikkoja havittelevan Hallan elämää. Tiiviiseen pakettiin sisältyy muun muassa ohjeistukset myyvän hissipuheen, kiinnostavan työhakemuksen ja kattavan ansioluettelon laatimiseen.  Mikäli työnhaku on ohjelmassasi mutta oivat ohjeet sitä varten kiven alla, on vähintäänkin erittäin suositeltavaa tutustua Kumulan täsmäohjeisiin! Tietopakettiin pääset käsiksi alla olevasta linkistä.

Hallat-25.11.2015

 

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: