KAJO mainostaa retroillen

Toimistollemme saapui tällä viikolla tavallista hienompi lähetys, joka sisälsi kunta- ja aluejohtamisen opintosuunnan (KAJO) uusinta uutta markkinointimateriaalia. Kerrassaan upeiden vintagehenkisten julisteiden ja tarrojen takana on KAJOn tutkija Henna Paananen. Materiaali on retrohenkisyydessään omiaan houkuttelemaan tyylitietoisia nuoria (ja miksei hieman vanhempiakin) kunta-alan opintojen pariin, ja sitä alettiinkin levittää välittömästi eteenpäin niin yliopiston kuin  tamperelaisten lukioidenkin ilmoitustauluille. Toivottavasti mainokset onnistuvat johdattamaan mahdollisimman paljon uutta verta kunnallisalan kummalliseen ja ah niin kiehtovaan  maailmaan.

WP_20160111_14_48_10_Pro

Mainokset

Kommentointi on suljettu.

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: