Vuoden 2016 hallituksen ministerisalkut on jaettu

WP_20160119_15_47_05_Pro[1]
Kintulammen idyllinen miljöö Tampereen Teiskossa.

Hallojen vuoden 2016 hallituksen ministerisalkut on jaettu perinteistäkin perinteisemmässä vuoden ensimmäisessä kokouksessa Kintulammen retkeilymajalla ulkomailla Teiskossa. Hallitus teki valinnat sopuisassa yhteisymmärryksessä lempeän takkatulen loimutessa taustalla. Salkkujen jaon lisäksi suunnittelimme muun muassa alustavasti tulevan vuoden ohjelmaa sekä toimistomme elävöittämiseksi tehtäviä toimenpiteitä, joista kuulette myöhemmin lisää. Molemmissa asioissa otamme mieluusti vastaan ehdotuksia teiltä jäseniltämme. Joka tapauksessa monenmoista mukavaa on tänäkin vuonna suunnitteilla armoitetun jäsenistömme iloksi.

Vuoden 2016 hallituksen tehtävänjako on siis seuraavanlainen: Linnea Mäkinen, pääministeri; Aleksi Määttä, varapääministeri; Matias Vitikkala, pääsihteeri; Olli Räsänen, talousministeri; Ari Niemensivu, viestintäministeri; Anna Taivela, tapahtumaministeri; Petteri Tauriainen, vapaa-aikaministeri; Jere Pöntinen, suhdeasiainministeri; Panu Ojanen, yhteisöllisyysministeri; Henrik Koivula, kopo-ministeri ja Jussi Mikkonen, konsultointiministeri.

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: