Hallojen Kunnallisklubi esittää: Ratikkailta

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty ja suuren suosion saanut Hallojen Kunnallisklubi tulee taas! Kevään Kunnallisklubin aiheena on ajankohtaisuudessaan kiehtova Tampereen ratikkahanke. Ratikasta ovat puhumassa (ainakin) prof. Ilari Karppi kunta- ja aluejohtamisen opintosuunnasta sekä Tampereen kaupunkiseudun seutusuunnittelupäällikkö Kimmo Kurunmäki. Saatamme saada paikalle myös muita puhujia, jotka täsmentyvät lähempänä. Jos Tampereen raitiotiehanke kiinnostaa, niin tässäpä oiva tilaisuus tutustua siihen tarkemmin mukavien illanistujaisten merkeissä. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Sydämellisesti tervetuloa!

Ratikkailta pidetään torstaina 21.4. ravintola UkkoMetson yläkerrassa alkaen klo 18. Linkki Kunnallisklubin FB-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1532072510432409/

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: