Hallintotieteilijät Sara Hildenillä keskiviikkona 21.9.!

WP_20160602_12_03_39_Pro.jpg
Kaikkien hallintotieteilijöiden yhteinen Kuukauden kulttuuri järjestetään keskiviikkona 21.9. klo 17, jolloin hallintotieteilijät valtaavat Sara Hildenin taidemuseon ja munkkikahvittelevat Pyynikin näkötornilla.


Ensiksi nautimme suursuosion saavuttaneesta Ron Mueckin näyttelystä, joka koostuu hyperrealistisista, melkeinpä henkiin heräävistä veistoksista. Mueck on yksi aikamme merkittävistä kuvanveistäjistä, jonka teoksia ei ole koskaan aiemmin esitelty Pohjoismaissa. Näyttely sulkeutuu 16.10., joten jos et ole vielä kokenut sitä, on nyt mahdollisuus korjata asia kuntoon! Museovierailun jälkeen matkaamme Pyynikin näkötornille, jossa pääsemme tekemään tuttavuutta maanmainioiden munkkien kanssa. Mikäli tuntuu, ettei munkki maita, on näyttelystä toki mahdollista jatkaa matkaa sinne minne oma nenä näyttää.

Sekä museo- että kahvilavierailu ovat omakustanteisia. Opiskelijalippu Sara Hildenille maksaa 4€ ja Museokortin haltijat pääsevät näyttelyyn veloituksetta. Lisätietoa näyttelystä sekä Sara Hildenin taidemuseosta löydät täältä: http://www.tampere.fi/sarahilden/nayttely.html. Legendaariseen munkkikahvilaan voit taas tutustua täällä: http://www.munkkikahvila.net/?page=1.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1058253297626676/

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: