Hallat ylpeänä esittää: Kirkkonummen ja Helsingin excu + Alumnisauna 11.11.!

helsinki

Yksi hallasyksyn 2016 ehdottomista kohokohdista lähestyy – nimittäin Kirkkonummen ja Helsingin Excu!

Perjantaina 11.11. hallaväki excuilee Kirkkonummen kunnalla sekä valtiovarainministeriössä Helsingissä, minkä lisäksi luvassa on alumnisaunailta Helsingissä. Ilmoittaudu exculle viimeistään tiistaina 8.11.! Päivä huipentuu Hallojen Alumnisaunaan, johon niin jo valmistuneet, kuin nykyisetkin opiskelijat ovat enemmän kuin tervetulleita. Päivän ohjelma on kokonaisuudessaan erittäin laadukas, joten tälläkin reissulla kannattaa ehdottomasti olla mukana!

Päivän ohjelma on seuraavanlainen (pienet muutokset aikatauluissa ovat mahdollisia)
– Klo 7.15 lähtö Tampere-talon edustalta. Olethan ajoissa paikalla!
– Klo 9.30 saapuminen Kirkkonummelle, jossa tutustumme kuntaan ja siellä työskenteleviin kunta-alan ammattilaisiin. Meille tulevat esittäytymään kunnanjohtaja Tarmo Aarnio, hallintojohtaja Anu Karkinen, controller Jerry Retva sekä laskentasihteeri Ville Happonen.
– Klo 11.30 lähtö Kirkkonummelta kohti Helsingin keskustaa
– Klo 12.00–13.30 vapaa-aikaa Helsingissä, jolloin voi käydä oman mielen mukaan esimerkiksi ruokailemassa. Muun muassa Helsingin yliopiostolta (Fabianinkatu 33) saa lounaan opiskelijahintaan.
– Klo 13.30–15.30 on vuorossa vierailu valtiovarainministeriöön, jossa meille on luvassa esitykset sote- ja maakuntauudistuksen julkiseen hallintoon aiheuttamista muutoksista, tulevaisuuden kunnasta sekä digikuntakokeilusta. Puhujiksi meille ovat lupautuneet ministeriön ylijohtaja Päivi Laajala, finanssineuvos Teemu Eriksson, neuvotteleva virkamies Inga Nyholm sekä ylitarkastaja Suvi Savolainen.
– Klo 15.30 mahdollisuus lähteä bussin kyydissä takaisin Tampereelle TAI jäädä Helsinkiin nauttia illalla kello 18 alkavasta Alumnisaunasta Käpylässä sijaitsevalla, hulppealla Mäkelänkadun edustussaunalla (osoitteessa Mäkelänkatu 91).

Ekskursiolle osallistujat voivat valita, haluavatko he jäädä illalla järjestettävään alumnitapahtumaan:

1) AINOASTAAN EKSKURSIO: Vierailujen päätyttyä Helsingissä tulet bussikuljetuksella takaisin Tampereelle, bussi on perillä noin klo 17.30. Koko reissu maksaa vain 10 euroa, joka maksetaan etukäteen Hallojen tilille. Ilouutinen Kumulaan kuuluville jäsenille, joille excu kustantaa AINOASTAAN 5 euroa!

2) EKSKURSIO JA ALUMNITAPAHTUMA: Reissu kustantaa Kumulan jäsenille 5 ja muille 10 euroa, maksu maksetaan etukäteen Hallojen tilille. Iltapäivällä vierailujen päätyttyä jäät Helsinkiin, jossa hoidat majoittumisen, ruokailun ym. omatoimisesti. Voit matkustaa takaisin Tampereelle missä tahansa vaiheessa iltaa tai seuraavaa päivää, valitsemallasi kulkuneuvolla, ja paluumatka on OMAKUSTANTEINEN. Alumnitapahtuma alkaa klo 18.

MAJOITUS:
Jokainen huolehtii omasta majoittumisestaan vaativuustasonsa mukaan. Mikäli et mieli jäädä Helsinkiin, junia ja busseja kulkee Tampereen suuntaan läpi illan ja yön.

Ilmoittaudu excursiolle sähköpostitse osoitteeseen makinen.linnea.s@student.uta.fi Ilmoittautuminen alkaa heti, mutta ilmoittaudu VIIMEISTÄÄN TIISTAINA 8.11.2016! Excun hinnaksi tulee 10 euroa, mutta Kunta-alan asiantuntijoiden ammattijärjestön Kumulan jäsenenä maksat siis VAIN 5 euroa. Excumaksu tulee maksaa Hallojen tilille IBAN FI75 4503 0010 0216 02 viimeistään keskiviikkona 9.11.

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä seuraavat asiat:
-Nimesi,
-Osallistutko vain ekskursiolle, vai ekskursiolle + alumnitapahtumaan,
-Oletko Kumulan jäsen (tässä voi myös osoittaa kiinnostuksensa liittymiseen)
-Mahdolliset ruokarajoitteet
Vahvistusviesti tulee sähköpostitse.

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA! Ekskursiolle osallistuvien maksimimäärä on 48 henkilöä. Klikkaa itsesi myös excun FB-tapahtumaan osoitteessa https://www.facebook.com/events/1189696151089459/.

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: