Tutustu Kuntarekryyn!

kr_rgb_pos

Kuntarekry.fi on valtakunnallinen kunta-alan työnhakupalvelu ja kuntatyönantajien rekrytointipalvelu. Kuntarekryä käyttää rekrytoinneissaan jo noin 250 kunta-alan organisaatiota ympäri Suomen. Kuntarekry.fi-palvelun tuottaa FCG Kuntarekry Oy, joka on osa Suomen Kuntaliiton omistamaa Finnish Consulting Group -konsernia.

Työnhakijoille Kuntarekry tarjoaa tuhansia avoimia työpaikkoja kaikkialta Suomesta, helpot sähköiset työvälineet työpaikkojen, sijaisuuksien ja keikkatöiden hakemiseen sekä tietoa työskentelystä kunta-alalla. Sivusto on responsiivinen eli se mukautuu käytettävän laitteen näyttökoon mukaan. Voit siis käyttää sivustoa sujuvasti niin läppärillä, tabletilla kuin älypuhelimellakin!

Näin pääset liikkeelle:

• Etsi työpaikkailmoituksia etusivun  Avoimet työpaikat -haulla.
Kirjaudu tai rekisteröidy Kuntarekry-järjestelmään. Uutena käyttäjänä tallenna CV-tietosi.
• Täytä hakulomake ja lähetä se työnantajalle.
• Apua työnhakuun Kuntarekryllä löydät Usein kysytyistä kysymyksistä.

Tsemppiä työnhakuun!

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: