Hallojen hallitus vuosimallia 2017 on järjestäytynyt

Hallojen hallitus vuosimallia 2017 on järjestäytynyt keskiviikkona 4.1. hyvin hämärässä Toas Pekolan kerhohuoneessa pidetyssä järjestäytymiskokouksessaan. Tänä vuonna varapääministerinä (eli varapuheenjohtajana) toimii Petteri Matintupa, talousministerinä Aila Halsinaho, viestintäministerinä Maija Sieppi, tapahtumaministerinä Saara Asikainen, rekrytointiministerinä Jesse Tauriainen sekä suhdeasiainministerinä Juulia Koivisto. Järjestäytyminen sujui rauhallisissa merkeissä, eikä pestien jakaminen aiheuttanut erityisen dramaattisia sapelinkalisteluja. Kokouksessa suunniteltiin myös vuoden 2017 hallaohjelmaa, josta on tulossa jälleen monipuolinen ja hyvin kiehtova. Seuraa siis tiedotustamme!

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: