Kunnallisklubi, teemana kokeilukultuuri

Kunnallisklubi saa jälleen jatkoa! Tällä kertaa illan teemana on nyt pinnalla oleva kokeilukulttuuri. Jo perinteeksi muodostunut rento keskusteluilta järjestetään Ravintola Ohranjyvässä (Näsilinnankatu 15) tiistaina 21.2. klo. 18 alkaen.
Avauspuhujana toimii professori Markku Sotarauta, joka pohjustaa aihettamme. Toinen vieraileva puhujamme on Lapinjärven kunnanjohtaja Tiina Heikka, joka kertoo enemmän Lapinjärven Ihmislähtöinen kunta –hankkeesta.
Tervetuloa osallistumaan mielenkiintoiseen keskusteluun tai vain kuunteluoppilaaksi. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet Tampereen yliopiston opiskelijat, yliopiston henkilökunta ja alumnit opintosuunnasta ja alasta riippumatta. Keskustelua siivittävät Ohranjyvän opiskelijahintaiset hanajuomat, joista saat 10% alennusta opiskelijakorttia näyttämällä.
Lämpimästi tervetuloa!

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: