Hallojen Alumnisauna 31.3.2017

Hallojen Alumnisauna tulee jälleen – tule sinäkin!

Hallat ry toivottaa kaikki alumninsa ja nykyiset opiskelijat tervetulleiksi leppoisaan illanviettoon Tampereelle. Tällä kerralla kokoonnumme LuonnonHyvän saunalle osoitteeseen Sumeliuksenkatu 11 perjantaina 31.3. kello 19 alkaen. Sauna sijaitsee Tullintorin takana kivenheiton päässä rautatieasemalta, joten iltamiin on helppoa tulla vaikka vähän kauempaakin.

Illan ohjelmassa on luvassa vanhojen tuttujen tapaamista ja uusiin tuttavuuksiin tutustumista. Sauna lämpenee myös, joten halukkaiden kannattaa ottaa pyyhkeet ja muut saunakamppeet mukaan! Hallojen puolesta paikalla on jonkin verran pientä syötävää ja juotavaa, mutta janoisille suositellaan OPM.

Ilmoitattehan osallistumisestanne Alumnisaunan Facebook-eventtiin sitä mukaa kun tiedätte pääsevänne paikalle, jotta osaamme varata sopivan määrän tarjottavaa.

Tervetuloa Tampereelle aloittamaan viikonloppu mukavasti! Nähdään saunalla!

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: