Hallojen kiekkoexcu 13.3.

Nyt olisi mahdollisuus päästä rennolla Halla-porukalla katsomaan kun Tappara voittaa Liigan runkosarjan!
Hallojen seuraavan kiekkoexcun kohteeksi valikoitui Tapparan tämän kauden viimeinen runkosarjapeli Saipaa vastaan!
Paikka on siis Hakametsän jäähalli maantaina 13.3. Kiekko iskeytyy jäähän 18.30, joten paikalla on hyvä olla ajoissa.
Tapana on ollut, että Hallat hommaa lippuryppään osallistujille, jotta kaikki pääsevät porukalla mahdollisimman lähekkäin istumaan. Opiskelijalippu Tapparan peleihin kustantaa 11€, joka tulee maksaa Hallojen tilille IBAN FI75 4503 0010 0216 02 sunnuntaihin 12.3.2017 mennessä. HUOM! Maksaessasi käytä ehdottomasti viitenumeroa 152. Opiskelijakortti on esitettävä lipuntarkastuksen yhteydessä.
Ilmoittaudu siis Kiekkoexculle viimeistään ensi maanantaina 6.3. täyttämällä oheinen lomake! Tämä siksi, että saisimme mahdollisimman varmasti hankittua kaikille opiskelijahintaiset liput. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA ilmoittautumisajan päätyttyä. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQvLgkngviAOrKmzTB2NAmv1sn985D2tEG5tJKB6X6ztP6BQ/viewform?c=0&w=1

Ei tarvitse olla suuri lätkätietäjä tai vakiovieras lätkäpeleissä, riittää kun omaa rennon Halla-asenteen =)
Mahdolliset kysymykset vapaa-aikaministeri Jesse Tauriaiselle tauriainen.jesse.j(at)student.uta.fi.

Tapahtuma facebookissa:  https://www.facebook.com/events/385482365164017/

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: