Kuntavaalit lähestyvät – valmistaudu!

Kuntavaalit

Koska Hallat on kerran kunnallistieteiden opiskelijoiden ainejärjestö, emme voi olla huomioimatta tulevia kuntavaaleja. Kuntavaalien kunniaksi kokoamme nettisivuillemme listan vaaleissa ehdolla olevista Halla-taustaisista ehdokkaista, mainostamme Tamyn järjestämää kuntavaalipaneelia sekä järjestämme Hallojen kunnallisklubin Kuntavaalispesiaalin. Tsekkaa alla olevat infot ja tule mukaan!

Lista Halla-taustaisista kuntavaaliehdokkaista

Ainejärjestömme piirissä toimii useita yhteiskunnallisesti aktiivisia henkilöitä, jotka ovat ehdolla tulevissa vaaleissa. Haluamme tuoda esille kyseiset Halla-taustaiset ehdokkaat koostamalla heistä listan nettisivuillemme. Jos siis olet ehdolla kuntavaaleissa ja haluat ilmaista asian meille muillekin, lähetä maanantaihin 27.3.2017 mennessä osoitteeseen sieppi.maija.k@student.uta.fi sähköposti, jossa kerrot nimesi, kunnan jossa olet ehdolla, puolueesi sekä linkin nettisivullesi/fb-sivullesi/twitter-tiliisi jossa halukkaat voivat tutustua ajatuksiisi.
HUOM! Hallat on poliittisesti ja ehdokkaiden linjauksiin sitoutumaton ainejärjestö. Lista koostetaan ainoastaan meille tietonsa toimittaneista Halla-taustaisista ehdokkaista.

Tamyn kuntavaalipaneeli 23.3.2o17

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamy järjestää kuntavaalipaneelin Tampereen yliopiston Linna-rakennuksessa ensi torstaina 23.3.2017 alkaen klo 16. Tule mukaan kuulemaan, miten eri puolueiden ja listojen ehdokkaat huomioivat opiskelijat ja nuoret. Osallistu keskusteluun Tampereen tulevaisuudesta! Tarjolla myös teemaan sopivaa naposteltavaa. Tapahtuman FB-event: https://www.facebook.com/events/1873790599565000/

Hallojen Kunnallisklubi – Kuntavaalispesiaali!

Kuntavaalit ovat kohta jo ovella, etkä vieläkään tiedä millaista ehdokasta haluat äänestää? Ovatko vaalit ja vaalien keskusteluaiheet jääneet muuten hämäräksi? Mitä kunnan tehtävät edes tulevaisuudessa ovat? Helpottaaksemme urakkaasi Hallat ry järjestää ensi viikon tiistaina 28.3.2017 Kunnalliskubin Kuntavaalispesiaalin! Puhujana toimii tällä kertaa huikea Jenni Airaksinen! Tapahtuman FB-event: https://www.facebook.com/events/263882060735668/?notif_t=plan_user_associated&notif_id=1490027943230382.

Kuntavaalit 9.4.2017

…ja ei sitten muuta kuin äänestämään! Kuntavaalit toimitetaan 9.4.2017 Ennakkoäänestysaika on Suomessa 29.3.-4.4. ja ulkomailla 29.3.-1.4. Lisätietoa vaaleista löydät täältä: http://www.kuntavaalit.fi/fi/etusivu.

Sinulla on ääni – käytä sitä!

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: