Excursio Tampereen kaupunkiseutuun

Hallat excuilee jälleen!

Tällä kertaa käymme tutustumassa Tampereen kaupunkiseutuun. Tampereen kaupunkiseutu on kuntayhtymä, jonka muodostavat Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Vesilahti sekä Ylöjärvi. Sen tehtävänä on rakentaa seutuyhteistyötä muun muassa kehityshankkeiden sekä seudullisten ratkaisujen muodossa.
Tiedossa on erittäin kiinnostava ja kattava paketti Tampereen kaupunkiseudun toiminnasta. Puhujia on useita ja pääsemme myös kuulemaan heidän urapoluistaan. Puhujiksi ovat lupautuneet muun muassa Tampereen kaupunkiseudun seutujohtaja, kehittämispäällikkö, erikoissuunnittelija sekä liikennejärjestelmäinsinööri.
Excursio järjestetään keskiviikkona 5.4. kello 13:30 alkaen. Tampereen kaupunkiseudun seututoimisto toimii osoitteessa Kelloportinkatu 1 C (Käynti 1 B –rapusta). Kokoonnumme 1 B rapun edessä kello 13:20 ja siirrymme toimistolle yhdessä porukalla. Olethan hyvissä ajoin paikalla!


Tervetuloa mukaan!


Tapahtuman facebook-sivuilta lisää tietoa: 

https://www.facebook.com/events/1250724455003762/

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: