Tule opiskelija-avustajaksi Kuntamarkkinoille 12.-14.9.2017!

Kuntamarkkinat 2016 yleiskuvia

Huomio sinä ahkera Halla! Tarjolla hauskaa tekemistä JUURI SINULLE!

Jokasyksyiset Kuntamarkkinat kummittelevat jo uhkaavasti edessäpäin, ja Hallat etsiikin jälleen innokkaita talkoolaisia opiskelija-avustajiksi tähän kunta-alan megatapahtumaan! Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 13.-14.9. (keskiviikko ja torstai) tuttuun tapaan Helsingin Kuntatalolla. Kohti Kuntataloa lähdetään jo tiistaina 12.9., jolloin opiskelija-avustajille pidetään kiva perehdyttämistilaisuus.

Opiskelija-avustajille tarjotaan ilmaiseksi bussikyyditykset, majoitus sekä ruokailut tapahtumassa, minkä lisäksi he pääsevät talkoilun puitteissa tutustumaan Kuntamarkkinoiden ohjelmaan. Sitovat ilmoittautumiset opiskelija-avustajaksi kätevästi tällä lomakkeella!

Tervetuloa nauttimaan kuntamarkkinahumusta iloisessa hallaseurassa – tämä reissu jää takuulla mieleesi!

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: