HALLOJEN APPROLIPUNMYYNTI 2017 KÄYNNISTYY TIISTAINA 19.9. KLO 14!

Vain Hallojen jäsenille tarkoitetut Hämeenkadun appron liput tulevat jakoon TIISTAINA 19.9. klo 14.00 alkaen. Hallojen approlippukiintiössä on jaossa yhteensä 60 lippua (50 lippua Ilonaan, esiintyjänä Teflon Brothers sekä 10 lippua Roskaan, esiintyjänä Töölön Ketterä), joita on varattavissa 2 kpl/HALLOJEN JÄSEN. Lipun hinta on 15 euroa/kappale. Lippu oikeuttaa paitsi osallistumaan maan suurimpaan opiskelijatapahtumaan, myös sisäänpääsyyn loppubileisiin Ilonaan tai Roskaan!

Himoitsetko approlippua muttet ole Hallojen jäsen? Ei hätää, jäseneksi voit liittyä nettisivuillamme, osoitteessa https://hallat.fi/tietoja/jaseneksi/ täyttämällä lomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun (10 euroa) ohjeiden mukaan.

Mikäli haluat lippusi approon parhaassa seurassa ja parhailla paikoilla, toimi seuraavasti:
1. Katso, että tietokoneen kello osoittaa TIISTAINA19.9. vähintään klo 14.00 (Suomen aikaa) Tarkasta, että kellosi on oikeassa ajassa, varaslähtöjä ei huomioida !
2. Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen tauriainen.jesse.j@student.uta.fi . Viestin sisällöksi laita kutakuinkin seuraavaa: Otsikkoon: Approlippuvaraus. Viestikenttään jotakuinkin näin: Haluan varata lipun, (1 vai 2 kappaletta ja kumpaan jatkopaikkaan) approon hallakiintiöstä. Terveisin oma nimi ja puhelinnumero.
3. Odottele vastaussähköpostiviestiä. Kaikille 60 ensimmäiselle lipun varanneelle lähetetään viimeistään keskiviikkona vastausviesti, jossa vahvistetaan varaus.
Liput jaetaan siis varaamisjärjestyksessä, eli nopeus voittaa. Huom! Varaslähdöstä sakotetaan erittäin rankalla tavalla.

Lipun maksuohjeet laitetaan kaikille lipun varaamaan onnistuneille paluupostissa. Approlippunsa saa lunastaa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana Hallojen toimistolta (Pinni A:n alakerrassa Staabin toimiston vierestä). Lippua noudettaessa tarkastetaan sekä Hallojen jäsenyys että lipun maksun suoritus. Lisätietoa tapahtumasta

http://www.hameenkadunappro.fi/

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: