Hallojen, Ad Hocin ja Fiskuksen Proffasauna!

Nyt kaikilla hallintotieteiden opiskelijoilla on mahdollisuus vapaamuotoiseen illanviettoon hallintotieteen, kunta- ja aluejohtamisen sekä mahdollisesti myös julkisen talousjohtamisen opintosuuntien henkilökunnan kanssa Ratinan Saunalla keskiviikkona 4.10. klo 19.00 alkaen. Ratinan Saunan sijainnin löydät täältä: http://ratinansauna.fi/

Hallat ry, Ad Hoc ry ja Fiskus ry järjestävät yhteistyössä kaikille hallintotieteiden opiskelijoille mahdollisuuden tulla kuulemaan asiantuntijoilta alamme tarjoamista työmahdollisuuksista, opiskelusta, eri opintosuunnista tai muuten vaan tapaamaan opintosuuntien henkilökuntaa ja muita opiskelijoita leppoisan illanvieton merkeissä. Sauna lämpiää, joten saunakamppeet kannattaa ottaa mukaan. Tuttuun tapaan tarjolla on myös laadukkaat ruoka- ja juomatarjoilut!

Nähdään saunalla, tervetuloa mukaan!

 

Tapahtuman Facebook sivut: https://www.facebook.com/events/767969

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: