KUMULA-KAHVIT JA CV-SPARRAUSTA 4.10.!

Tarvitsetko apua CV:n tekoon? Haluaisitko jonkun kommentoimaan ansioluetteloasi? Entä oletko hakemassa duunia ja tarvitset kommentteja työhakemukseesi? Kaipaatko vinkkejä LinkedIn -profiiliisi? Kiinnostaako kuntien asiantuntijoiden ammattijärjestö tai kolottaako kahvihammasta?

Tervetuloa Kuntien asiantuntijoiden CV-sparraukseen 4.10. klo 11.00-13.30. Sparraus järjestetään Hallojen toimistolla Pinni A:n alakerrassa (Café Pinnin viereinen käytävä). CV-sparraukseen ei tarvitse varata aikaa, mutta tuo ansioluettelosi tai työhakemuksesi kommentoitavaksi. Jos CV:si on huippukunnossa, mutta tarvitset jotain muuta apua työnhakuun liittyen, piipahda käymään ja vastaamme kysymyksiisi! Tarjolla kahvia ja pikkumakeaa.

Tervetuloa mukaan!

CV-sparrausta vetää Kuntien asiantuntijoiden Meeri Väänänen. Jos haluat lähettää CV:si Meerille jo etukäteen, pistä viestiä osoitteeseen meeri.vaananen@kumula.fi!

MIKÄ IHMEEN KUMULA?
Kumula – Kuntien asiantuntijat ry on akavalainen kunta-alan työntekijöiden ammattijärjestö. Kumula on alansa asiantuntija kunta-alan työelämän erityiskysymyksissä: haluamme turvata oikeudenmukaisen palkkauksen ja huolehdimme, että työpaikoilla noudatetaan reilun pelin sääntöjä. Jäsenistössämme on mm. kunta-alan hallintotyöntekijöitä, kirjastohenkilökuntaa, johtavia toimihenkiköitä, asiantuntijoita ja ruokapalvelutyöntekijöitä.

 

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1445

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: