Hallojen elonkorjuujuhla

Kesäloma lähenee loppuaan ja pian on aika palata arkiseen aherrukseen sekä yliopistomaailmaan. Sen kunniaksi Hallat järjestää elonkorjuujuhlatSorsapuistossa piknikin muodossa 17.8.2018 klo 18 alkaen. Me hoidamme tarjottavat, joten mikäli sinulla on erityisruokavalioita ilmoitathan siitä vaikka Facebook-messengerin välityksellä jollekin hallituslaiselle, jotta osaamme varautua! Luvassa siis ruokaa, rentoa yhdessäoloa sekä mahdollisuus kesäisiin pihapeleihin – riittää kun tuot itsesi (ja kaikki hallaystäväsi) paikalle!

Säävaraus: Koska Suomen kesä osaa aina yllättää, niin sateen sattuessa vietämme iltaa paikassa X. Päivitämme Facebook-tapahtumaan mahdolliset muutokset!

MITÄ: Piknik
MISSÄ: Sorsapuisto
MILLOIN: 17.8.2018 klo 18 alkaen

Tervetuloa!

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: