Kumulan piilotyöpaikkakoulutus

Hallat & AdHoc järjestää yliopistolla 25.9. klo 16-18:
Kiikarissa piilotyöpaikat ja oman osaamisen tunnistaminen!

Linkki tapahtumaan -> Facebook-tapahtuma

Mitkä ihmeen piilotyöpaikat? Mitkä ovat parhaimmat vinkit niiden löytämiseen? Mitä tehdä, jos samaan kesätyö-/harjoittelupaikkaan hakee satoja henkilöitä? Miten erotun joukosta? Miten kirjoitat hakemuksen ja CV:n, jolla pääsee varmemmin töihin?

Kuntien Asiantuntijoiden – Kumula ry:n koulutuksessa annetaan kasa työkaluja oman osaamisen tunnistamiseen ja siihen, miten omasta osaamisestaan kannattaa kertoa. Koulutus on tiivis paketti työnhakutiedoista ja työkaluista oman työhakemuksen ja CV:n parantamiseen. Lisäksi koulutuksessa annetaan vinkkejä piilotyöpaikkojen hakemiseen. Koulutuksen vetää Kumulan palvelu- ja koulutussuunnittelija Meeri Väänänen. Koulutuksen kesto on 2 tuntia ja koulutusta varten tarvitset muistiinpanovälineet.

Kysyttävää? Ota yhteyttä Meeriin: meeri.vaananen@kumula.fi / 040 1599 397

Tervetuloa koulutukseen!

Tapahtuma ei vaadi ennakkoilmottautumista. Tapahtumassa tarjolla pientä tarjottavaa. Tule mukaan päivittämään osaamisesi!

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: