Hämeenkadun Appro!

Pieni erä vain Hallojen jäsenille tarkoitettuja Hämeenkadun Appron lippuja tulee myyntiin PERJANTAINA 21.9. klo 12.00 alkaen.

Myynnissä on 1 kpl/HALLOJEN JÄSEN. Lipun hinta on 16 euroa/kappale. Lippu oikeuttaa paitsi osallistumaan maan suurimpaan opiskelijatapahtumaan, myös sisäänpääsyyn loppubileisiin, jotka tällä kertaa suuntaavat ILONAAN tai ROSKAAN.

Mikäli haluat lippusi approon, seuraa alla olevia ohjeita:
1. Katso, että tietokoneen kello osoittaa PERJANTAINA 21.9. vähintään klo 12.00 (Suomen aikaa) Tarkasta, että kellosi on oikeassa ajassa, varaslähtöjä ei huomioida !
2. Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen Haaranen.Aino.H@student.uta.fi. Viestin sisällöksi laita kutakuinkin seuraavaa: Otsikkoon: Approlippuvaraus Viestikenttään jotakuinkin näin: Haluan varata lipun approon hallakiintiöstä. Laita viestiin myös tieto kumpaan jatkopaikkaan haluat ensisijassa varata lipun, Ilonaan/Roskaan. Terveisin oma nimi ja puhelinnumero.
3. Odottele vastaussähköpostiviestiä. Kaikille lipun saaneille lähetetään vastausviesti, jossa vahvistetaan varaus ja kerrotaan maksuohjeet. Myös niille, jotka eivät onnistuneet lippua saamaan, ilmoitetaan sähköpostitse.
Liput myydään siis varaamisjärjestyksessä, eli nopeus voittaa.
Huom! Varaslähdöstä sakotetaan erittäin rankalla tavalla.

Approlippunsa saa lunastaa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana Hallojen toimistolta (Pinni A:n alakerrassa Staabin toimiston vierestä). Lippua noudettaessa tarkastetaan sekä Hallojen jäsenyys että lipun maksun suoritus. Lisätietoa tapahtumasta: http://www.hameenkadunappro.fi/

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: