Hallojen pikkujoulut pe 30.11.2018!

Kauppoihin on jo ilmeistynyt merkkejä joulusta, joten on aika aloittaa myös pikkujoulupöhinä Hallojen osalta!

Olette lämpimästi tervetulleita Hallat ry:n pikkujouluihin perjantaina 30.11.2018. Vietämme iltaa Viinikan saunatilalla (Viinikankatu 53) klo 17.00 alkaen. Illan aikana luvassa runsas ruokailu, juomatarjoilua, jouluista ohjelmaa, saunomismahdollisuus sekä ennen kaikkea loistavaa seuraa!

Toivomme tapahtumaan runsasta osallistujamäärää niin opiskelijoiden kuin alumnienkin toimesta. Myös Hallojen toiminnasta kiinnostuneet ovat erittäin tervetulleita! Toivomme myös, että tämä tapahtuma toimii alumnien kohtaamispaikkana, sillä alumnikyselyssä toivottiin rentoa illanviettoa Tampereella.

Tsekkaa tapahtuma Facebookista ja painathan tapahtuman ”osallistu” nappia niin osaamme varata oikean määrän tarjoiluja.
Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, niin laitathan hallitukselle viestiä joko sähköpostitse tai Facebookin kautta!

Nähdään pikkujouluissa!
♥:lla Hallat ry hallitus 2018

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: