Hallakahvit

MITÄ: Hallakahvit on Hallojen uusi konsepti, jossa istumme rennosti kahvittelemaan keskiviikon ratoksi yhdessä kanssaopiskelijoiden, sekä alamme henkilökunnan kanssa

MISSÄ: Pinni A 3020

MILLOIN: Keskiviikkona 13.11.2019 klo 12-14. (Tulevien Hallakahvien päivämääriä päivitellään sitä mukaa, kun ne lyödään lukkoon)

 

Syksy ja arki ovat täällä taas! Hallojen toimistopäivystys starttaa jälleen ke 18.9. Päivystykset ovat keskiviikkoisin klo 10-14. Tulkaa juttelemaan ja rentoutumaan pikkuiseen toimistoomme :) kahvia ja keksejä tarjolla!

Keväällä alkaneet Hallakahvit jatkuvat nyt syksyllä. Lukuvuoden seuraavat kahvittelut pidetään 13.11. klo 12-14 eli toimistopäivystystyksen viimeisillä tunneilla. Hallakahveilla kajon opiskelijat ja henkilökunta kahvittelevat yhdessä henkilökunnan käytävällä akvaariotilassa pinni A3020. Kaikki kajon opiskelijat ja kajosta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan juttelemaan rennosti. Hallakahveihin voi tulla, kun ehtii ja viipyä voi oman aikataulun mukaan.

Syksyn Hallakahvien ajankohdat julkaistaan jatkossa tähän artikkeliin, joten stay tuned!

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: