Pikkujoulut

MITÄ: Hallojen pikkujoulut

MISSÄ: Wanhan postin sauna, Pellavatehtaankatu 10 b

MILLOIN: 22.11. klo 18

 

Syksy on jo pitkällä ja kauppoihin on tullut glögit ja joulusuklaat, joten se merkitsee pikkujoulukauden lähestymistä!

Tervetuloa siis Hallojen pikkujouluihin pe 22.11. klo 18 alkaen. Tilana toimii Wanhan postin sauna, joka on aivan keskustassa (Pellavatehtaankatu 10b). Pikkujouluissa on luvassa runsaasti naposteltavaa, juomatarjoilu(viiniä), mahdollisesti pientä jouluista ohjelmaa, saunomismahdollisuus sekä tietysti mahtavaa seuraa ja yhdessä oloa. Rajattomasti emme voi juomatarjoiluihin panostaa, joten ottakaa OPM, jos siltä tuntuu.

Tapahtumaan ovat lämpimästi tervetulleita kajon opiskelijat ja alumnit. Myös kaikki kajosta ja Hallojen toiminnasta kiinnostuneet opiskelijat ovat tervetulleita eikä tarvitse olla Hallojen jäsen, jotta näihin pippaloihin pääsee mukaan. Opiskelijat voivat jättää näissä juhlissa haalarit kotiin lepäämään. Toivomme, että mahdollisimman moni pääsisi paikalle viettämään rentoa ja kivaa iltaa!

Muistutamme ystävällisesti, että Hallojen pikkujoulut ovat vapaat kaikesta epäasiallisesta käytöksestä, jotta kaikilla on mukava juhlia yhdessä.

Tervetuloa!

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: