Hallojen uudet kotisivut auki

Ihmeitä tapahtuu! Vuosi 2013 on ollut Hallat ry:lle perinteiden kunnioittamista, mutta myös eteenpäin menemistä. Yhdistyksemme 85. toimintavuotena on hyvä uudistaa myös visuaalista ilmettä. Uudistusten myötä päivänvalon näkevät myös Hallojen uudet kotisivut.

Kotivuiltamme löydät runsaasti tuikitärkeää ainejärjestötietoutta sekä muuta opiskeluihisi liittyvää asiaa. Ajankohtaista-osioon päivitämme tasaisin väliajoin uutisia, tietoa tapahtumista ja muuta ainejärjestöämme koskettavaa asiaa. Sivuston sisältöä pyritään päivittämään ja kartuttamaan aktiivisesti.

Toiminta-osiosta löydät muun muassa ainejärjestömme kalenterin, josta löydät kaikki tärkeimmät hallatapahtumat ja -tärpit. Toiminta-valikosta löydät myös ajankohtaiset tiedot kunkin tulevan tapahtuman kohdalta ja pääset tarkastelemaan myös menneitä tapahtumia.

Tenttiarkisto säilyy kaikkien hallojen viimeisen illan pelastuksena myös jatkossa. Uuteen entistä ehompaan tenttiarkistoon voit lähettää tentin nyt myös verkkolomakkeella.

Puuttuuko sivuiltamme jotain olennaista? Onko sinulla muuten vaan asiaa. Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: