Halla! Töitä tarjolla, toimi nopeasti.

Töitä tarjolla. Paikka sopii erinomaisesti vastavalmistuneelle tai juuri opintojaan lopettelevalle kunnallisalan osaajalle. Kunnasta lähetettiin tietoa, että paikkaan on vasta yksi hakija joten nyt todellakin kannattaa laittaa hakemusta menemään.

Ruoveden kunta on pyytänyt jakamaan hallojen tietoon seuraavan:

Ruoveden kunta julistaa haettavaksi

VS. TALOUSJOHTAJAN VIRAN

Vs. talousjohtajaa haetaan määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.8.-30.11.2013.

Vs. talousjohtajan tehtävänä on johtaa ja kehittää kunnan taloushallintoa kokonaisuudessaan sekä vastata kunnanjohtajan suorassa alaisuudessa talouden suunnittelusta, rahoitushuollosta ja talouden tasapainon säilyttämisestä. Talousjohtaja toimii hallinto- ja talousosaston osastopäällikkönä ja kuuluu kunnan johtoryhmään. Lisäksi tehtäviin sisältyvät kunnan palkka-asiamiehen tehtävät sekä kunnanhallituksen alaisen valmistelutyön hoitaminen ja kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston sihteerinä toimiminen.

Muodollisena kelpoisuutena tehtävään toivotaan soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta kunnallistalouden asiantuntija- ja johtotehtävistä. Odotamme myös tehtävään valittavalta kehittämisotetta sekä hyviä vuorovaikutus-, esimies-, ja johtamistaitoja. Työehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Hakemukset ansioluetteloineen ja opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa 31.5.2013 klo 15.00 mennessä osoitteella: Ruoveden kunta, Ruovedentie 30, 34600 Ruovesi, kuoreen merkintä ”vs. talousjohtaja” tai kirjaamo@ruovesi.fi, aihekenttään maininta ”vs. talousjohtaja”.

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanjohtaja Markku Raiskinmäki p. 044 7871 300 ja talousjohtaja Eeva Kyrönviita p. 044 7871 301.
________________
Lisäksi Hallojen facebook sivuille on postattu seuraavanlainen tieto:

Tiedoksi halloille ja erityisesti kunnallistaloutta opiskeleville:

Siuntion kunta hakee palvelukseensa talousasiantuntijaa. Tarjolla olisi loistava mahdollisuus loppuvaiheessa oleville/valmistuneille kunnallistalouden opiskelijoille päästä kiinni työelämään ja saada työkokemusta vastuullisista talouden tehtävistä. Lisätietoja löytyy täältähttp://www.siuntio.fi/default.asp?kieli=246&sivu=926&alasivu=926

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: